2777
2789
عنوان

لطفا بگید راه حل تون چیه

39 بازدید | 3 پست

من سر نمره دانشگاه دارم خودمو میکشم 

هرروز تو خونه دعوا دارم 

بابام بم میگه برو 10 12 بگیر تموم کن بره لیسانسو 

من گفتم اگه 12 بیارم بد نیس

گفتم قسم بخور 

گفته نه به خدا بهترین نمره برا همه 13 است 

بعد دیروز داشت به خواهرم کلاس 8 ام هست میگفت بشین ریاضیتو کار کن ..میگفت ریاضی ات را من اگه بخوام نمره بت بدم 13 میدم و برو بشین قوی کن

تا اینو گفت من دیگه انگار خون بع مغزم نرسید 

دیوونه شده بودم 

به کتک و اینام کشید

گفتم پس چرا به من گفتی نمره 13 خوبه 

اگه 13 نمره خوبی نیس پس من دیگع این 2 ترم مونده را نرم دانشگاه چون دلم میخواس نمره خوب بگیرم 

ولی از اون ور به خواهرم میگه 13 میاریا

تا الان 103 واحد پاس کردم معدلم 19 هست

36 واحد دیگه مونده پاس کنم ولی درس سختاس نمیتونم

اگه برم بدم 10 12 میشع

رشتم مترجمیه 

تالا خیلی درسارو استاد ها نمونه سوال دادن که تونستم این نمره را بیارم ولی این 36 واحد دیگه این مدلی نیس 

نمیتونم 

اینجا هی تایپک نزن بجاش ی دکتر برو

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از استرس داری دچار بیماری میشی...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..