2777
2789

فرهنگیان و تنها افرادی میتونن شرکت کنن که لیسانس نداشته باشن 

و تنها راه جذب معلمی همین استخدامی 

اگر حذف بشه 😐تکلیف ماها چی میشه واقعا؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اونا میخوان فقط از دانشگاه فرهنگیان جذب کنن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرارە حذف بشە؟؟

گفتن قراره حذف بشه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اونا میخوان فقط از دانشگاه فرهنگیان جذب کنن

یعنی از اول کارشناسی بخونیم؟

😐😵‍💫 

کی که حوصله ترمیم و  کنکور داشته باشه

چون این ماده ۲۸ قانون نیست که فقط برای جبران کمبود معلم بود اصلش از دانشگاه فرهنگیانه

خب درحال حاضر کنکور فرهنگیان محدودیت مدرک تحصیلی داره 

میخوان فقط دانشگاه فرهنگیان باشه الانم به خاطر کمبود معلمه فقط

که منطقیش اینه که رنج سنی مشخصی رو استخدام کنن و تربیت کنن خودشون 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

یعنی از اول کارشناسی بخونیم؟😐😵‍💫 کی که حوصله ترمیم و کنکور داشته باشه

اگه به سنتون بخوره .... 

انشالله تا دو سه سال آینده هست آزمون ماده 28

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میخوان فقط دانشگاه فرهنگیان باشه الانم به خاطر کمبود معلمه فقطکه منطقیش اینه که رنج سنی مشخصی رو است ...

هروز یه داستان دارن واقعا آدم گیج میشه

گفتن نیست

هیچی معلوم نیس