2777
2789
عنوان

باردارم دندونم عفونت کرده و آبسه چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 29 پست

عزیزم یک چیزیمیگم انجام بده انشاءالله زود خوب مییشی  به لطف و عنایت خدا. لطفا برای پسرم اسمش مهدی هست دعا کن هم خدا بهش ارامش بده هم مریضیش خوب بشه. 

تخم اسفرزه رو بگیر همونجور خشک بزار روی دندونت که درد میکنه چون لثه خیسه میچسبه به دندون و لثت عفونت و میکشه مثل تخم شربتی هست باد میکنه ولی عفونت و میکشه یکی گفت جای عصب کشی هم استفاده میشه. فقط سعی کن قورت ندی چون بارداری. ما چند نفر استفاده کردیم دذد شدید وحشنتاک اروم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم گفتم به دکتره چرک خشک کن بخورم بعد بیام براکشیدن گفت تو کاریت نباشه فقط برو نامه بگیر ...

اشتباه نکن

برو پیش متخصص با اینکه هزینه اش بالاتره. من یه کلینیک نزدیک خونه مون بود رفتم، فهمید باردارم گفت ما اجازه نداریم قبول کنیم، ادرس یه کلینیک دیگه رو داد، اونجا ام که رفتم گفت فقط متخصص به بالا اجازه میدیم، ولی خب نرخ بالاتر میره. سه ماهه دوم بود نامه نخواست، ولی اگه استباه نکنم داروی بیحسی متفاوت تزریق کرد

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من چی کار کنم دوتا درد بهم افتاده دندون درد و میگرن دارم دیوونه میشم

نفس عمیق برا میگرن خوبه.۵ثانیه دم ۶ث حبس۷ث بازدم.

اب رو اتیشه..برا سلامتیت حمد میخونم

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

یارپیزیا همون پونه  دم کن قرقره کن پونه خشک بزار روش پونه خشک ارد و یکم اب تو قابلمه خمیر کن بزار رو صورت اونجا ک دندون هست ی قاشق ماشت با ی قاشق ارد تو قابلمه رو گاز خمیر درست کن بزار 

اسم پسر منم امیرسامه و خیلی شیطون و لجباز و نغ نغوعه ولی باهوشه و روابط اجتماعی بالایی داره ماشاءالل ...

چقدر شبیه فرشته ی منه صفاتش

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

شما چی کار کردی کشیدی؟

من عقلمو کشیدم، منتها عفونت نداشت. خیلی داشت فشار میاورد و فکمو به درد مینداخت

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…