2777
2789
عنوان

هیچوقت مقالات علمی پژوهش

71 بازدید | 7 پست

داخلی هم حتی نخونید چه برسه به کنفرانس‌ها 

مگر نویسنده‌ی مقاله رو به خوبی خوب بشناسید آدم پربار و باسواد و باتجربه‌ای هست که خودش فقط نوشته باشه!

اخیرا دیدم یکی که میدونم اصلا روی داده‌های مقاله تحلیل انجام نمیده تو مجله علمی پژوهش داخلی مقالاتش رو ثبت کرده اونم نه یکی بلکه سه تا 

توجه که کردم دیدم اوه! چون اسم یه استاد راهنمای گردن کلفت و معتبر کنار اسم دانشجو بوده نویسنده‌ی مثلا مقاله از اعتبار اون چرندیات غیرعلمی خودش رو میفرستاده مجلات معتبر و اونام تو رو دربایستی اون استاد راهنمای خفن بدون رد کردن از بررسی اینکه نتایج ساختگیه یا نتایج ناشی از تحلیله چاپ میکردن 

به سردبیر مجله گفتم خانم فلانی اصلا تحلیل نمیکنه و بهش ثابت کردم خودش فهمید حق با منه ولی مجبور شد سرپوش بذاره که آبروی مجله و خصوصا داورای باتجربه‌شون نره 

واقعا تاسف‌برانگیزه چقدر زشته که انقدر ساده جامعه‌ی علمی به گند کشیده شده و نمیشه به مقالات علمی حتی اعتماد کرد اون اطلاعات حاصل کار روی داده و تحقیقه یا کرسی‌شعری محض بیش نیست!!

ساااالهاست وضع علم در کشور ما همینه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون استاده چرا خودشو خراب میکنه، اونم مجله های داخلی، مورچه چیه کله پاچه ش چی باشه

استاده به شدت آدم خوبیه و کاردرست تا خرخره تو پروژه‌ست حالا وقتم کنه بعید میدونم مقطع ارشد از دانشجو دیتا بگیرن و آنالیز انجام بدن که ببینن نتایج ساختگیه یا واقعا از تحلیل هست 

اون وقت چون ابَر استادیه برای خودش هر سال اختراع ثبت میکنه این بشر! یه بی‌شرف میاد مقاله مینویسه برای دانشجو اسم خودشم میاره به عنوان اسم سوم بابت مشارکت در نوشتن مقاله 

اون نفر سوم که وظایف تحلیل رو عهده داشته تحلیلی نمیکنه ولی از اسم اون استاد معتبر سواستفاده میکنه و کلی مقاله اینور اون ور چاپ میکنه 

ساااالهاست وضع علم در کشور ما همینه

خیلی حرکت زشتیه البته یهو یادم افتاد تاپیک زدم مال چهار پنج سال پیش هست ولی هر وقت یادش میفتم ناراحت میشم 

چون میبینم هنوز داره به کارش ادامه میده و من خودم با دستای خودم داده‌های دانشجو رو تحلیل کردم دیدم نتایج رو اون چیزی که قبل تعیین کرده مینویسه داستانه تا مقاله 

خیلی ناراحت میشم خیلی که چه خیانتی داره میکنه و چه جور آدمیه 

متاسفم، اون استاده هم بر خلاف نظر شما اصلا کار درست نیست،

دلسوزه 

میدونه دانشجو سرکار میره شاغله و شهریه دو ترم پرداخت کرده بابت اخذ پایان‌نامه پول داده و موارد این چنینی با چنان خشمی میبینم گلایه میکنه آخراش که من میفهمم داستان چیه چون دلش نمیاد از اون طرف میدونه بستر مناسبی برای آموزش پژوهش تو دانشگاه‌ها فراهم نیست و دانشجو از مقطع آموزشی یهو به دنیای پژوهش پرچااالش ورود میکنه و بدتر از اون از دانشجوی تازه کار دانشگاه مقاله میخواد واگرنه کارش فاقد ارزشه درحالیکه همون تجربه‌ش برای اولین تحقیق کافیه ولی حتما پای مقاله وسط هست و مقاله چیزی جز تولید علم نیست و دانشجوی تازه‌کاری که خودش چندان علمی نداره باید به تولید علم بپردازه در شرایطی که بسترشم فراهم نبوده این خرابکاریارو بالا میاره 

به چشمم دیدم که چقدر ناراحت میشد از سواستفاده‌شون از اسم استاد ولی فکر اینا رو میکرد 

و توهین هم کرد چند بار و حتی پیشنهاد آموزش محور تمام کردن رو همون ابتدای کار به دانشگاه داده بود برای جلوگیری 

آدم بزرگیه اینو میدونم