2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شاید عقب انداختی زود نا امید نشو

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ممکنه زود زده باشم ینی نمیدونم چرا دلم خیلی خوش بود سرم داره میترکه

ب اینا توجه نکن زود زدی خیلی کم پیش میاد موعد مثبت نشون نده. والا باردار بودی قبل موعدم میزدی مثبت میشد. الکی دلخوش نباش طبق تجربه هام 

ب اینا توجه نکن زود زدی خیلی کم پیش میاد موعد مثبت نشون نده. والا باردار بودی قبل موعدم میزدی مثبت م ...

تو که ترکوندیش😑

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه احتمالش کمه باردار باشی .چن‌ماهه اقدامی مگه

میدونم مسخرس ولی ماه اولم بود    دکتر رفتم همه چیم خوب بود    مکمل قبل بارداری ام داد      ۷ساله ازدواج کردم    شوهرم سخت برا بچه راضی میشه باید دوباره ازش بخوام      خودمم ۳۰سالمه      الانم دارم گریه میکنم انقد حالم بد شده