2777
2789

من میگم به ۹۰ درصد چیزایی که میخوایم میتونیم برسیم،اگه بخوایم و واقعا تلاش کنیم.اون ۱۰درصدم که باقی میمونه اصلا نمیشه بهش رسید،مثل اینکه یه نفر یه بیماری بیدرمون و نادر بگیره و دکترا و متخصصا توش بمونن واقعا،هیچ دکتری تو هیچ جای دنیا نتونه درمونش کنه تا دوباره سلامتیش برگرده.وگرنه خیلی از چیزا بدست میاد حتی چیزایی که ما فکرشم نمیکنیم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قطعا همینطوره علت اصلی نرسیدن ب خواسته ها تنبلیه

آره،و بهونه آوردنه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

حتی اون بیماریه هم رفع میشه. اگه بخوایم. ۱۰۰ درصد به هر چی بخوای میرسی.اما نه اونچیزایی که زبونی میخ ...

اون بیماری چجوری درمون میشه؟وقتی هرجای دنیا هم بری هیچ دکتری چیزی به ذهنش نرسه؟

یا مثلا وقتی یه عزیزی رو از دست میدیم و فوت میکنه چجور برش گردونیم این دنیا؟

یهو دیدی علم پیشرفت کرد

علم هرچقدم پیشرفت کنه قول میدم بهت نمیتونه مرده رو زنده کنه.شاید بتونه بیکاری لاعلاج رو درمون کنه اما مرگ نه

شعار «اراده هر راهی رو باز می‌کنه» از خرافه‌های انسان امروزیه.

انسان معاصر از این حقیقت غافله که با تمام حساب‌های عقلانی و کاراییش، همیشه در دست نیروهایی اسیره که از اختیارش خارجن.

ساده‌ترین مثالش هم اینه

ممکنه یکی چهل ساعت درس بخونه واسه امتحانش اما معلمش وقتی اعصابش خورده برگه اونو تصحیح کنه و بهش کم نمره بده

آیا دانش آموز تنبلی کرده؟ خیر

آیا کم تلاش کرده؟ خیر

تمام

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اون بیماری چجوری درمون میشه؟وقتی هرجای دنیا هم بری هیچ دکتری چیزی به ذهنش نرسه؟یا مثلا وقتی یه عزیزی ...

اون بیماری نشونه ی چیزی که روح رها نکرده 

هرچیزی رو که روحت رها نکنه تو جسمت میمونه

و میشه بیماری

و اگر روحت رو درمان کنی لاعلاج ترین هاشونم خوب میشن

کتاب دکتر جو دیسپنزا رو بخون

شعار «اراده هر راهی رو باز می‌کنه» از خرافه‌های انسان امروزیه.انسان معاصر از این حقیقت غافله که با ت ...

منم میگم که به همه چیز نمیشه رسید

اون بیماری نشونه ی چیزی که روح رها نکرده هرچیزی رو که روحت رها نکنه تو جسمت میمونهو میشه بیماریو اگر ...

🤨🤨🤨عجیبه