2777
2789
منم مثه تو اما مانتو و شلوارم مرواریدیه😧 نمی‌دونم چی شد  چشم باز کردم با دو تا پلاستیک مروا ...

من نهایت سعیمو کردم مرواریدی نخرم یعنی 30 تا مانتو پوشیدم لامصب این مرواریدیه انگار واسه من دوخته شده بود 😁

و خدایی که به شدت کافیست ... 
والا واقعا نمی‌دونم چی شد تازه اومدم خونه انگار چشام باز شده هی میگم من این شلوارو نمیپوشم روم نمیش ...

😂😂😂😂

خدایی حالا مانتو یه چیزی 

من هیج جوره با شلوار مرواربد دوز نمیتونم کنار بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیده ها ببیننن.ا مین فقط😂تحفه ام هستم 😂😂😂

مبارکت باشه عزیزم..خوشگله..رنگشو خیلییی دوست دارم

کفشاتم میدوستم😍😍

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

من اصلا خرید عید نمیکنم 

دوست ندارم😁به اصرار همسرم یه مانتو نخودی ساده پیدا کردم بزوووور ولی خیلی میدوستمش😍

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من ک ندیدم...از مروارید رو شلوار خوشم نمیاد کلا ولی خب ی جاهایی ترکیب قشنگی میشه...اهان اومد تو تاپیکت بگم من معمولیم  ولی خز نمیپوشم😅😅😅😅بهر حال مبارکه ب دل خوشی بپوشی با مردارید یا بی مروارید

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
😂😂😂😂 خدایی حالا مانتو یه چیزی  من هیج جوره با شلوار مرواربد دوز نمیتونم کنار بیام

چه کنم

خلاصه اگه در ایام عید یه مرواریدی جلف دیدید منم

بهم نخندید 😭خوب

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
والا واقعا نمی‌دونم چی شد تازه اومدم خونه انگار چشام باز شده هی میگم من این شلوارو نمیپوشم روم نمیش ...

خوب راست ميكه مرواريدهاش اكه بالا باشن و معلوم نباشه مشكلي نيست 

ببين شايد بشه مرواريدهاي مانتوتو رو بكني البته مواظب باش جاش نمونه رو مانتو

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده