2777
2789
منم مثه تو اما مانتو و شلوارم مرواریدیه😧 نمی‌دونم چی شد  چشم باز کردم با دو تا پلاستیک مروا ...

خخخخخ

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثه تو اما مانتو و شلوارم مرواریدیه😧 نمی‌دونم چی شد  چشم باز کردم با دو تا پلاستیک مروا ...

ديكه چاره اي نيست بپوش  اخع نميشه مرواريدهاشم كند همش پرچ شده 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
از سی که رد زدم تو همون سی سال موندم😂😂😋 من ناراحت نمیشم گذاشتم تا فرصت دارم تغییرات وبدم با دل و ...

ندیدم 

چرا زود برداشتی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
از سی که رد زدم تو همون سی سال موندم😂😂😋 من ناراحت نمیشم گذاشتم تا فرصت دارم تغییرات وبدم با دل و ...

به نظر من قشنگه 

اگه هیکلت پره و تو تن میخوابه مانتوت که مطمئنا قشنگه 

ولی اگه لاغری این جنس پارچه گشاد باشه بد وایمیسه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ديكه چاره اي نيست بپوش    اخع نميشه مرواريدهاشم كند همش پرچ شده

والا واقعا نمی‌دونم چی شد تازه اومدم خونه انگار چشام باز شده

هی میگم من این شلوارو نمیپوشم روم نمیشه شوهرم میگه مرواریداش بالاس زیر مانتو پیدا نیست

خدا شاهده چیز خورم کردن تو بازار😱😰

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

ت رو خدا باز بزار من الان اومدم😁

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
آش رشته جان😒نمیشه خواهرمآینه قدی دم دستم نیست  خویشتن گیر😂😂سلفی هم جالب نشد

فداسرت😂😂مبارکه 

ترکیب رنگ و مدلش خوشگله

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘