2777
2789

دوست صمیمیم هست ولی خیلی پولداره معلوم نیست باباش از کجا این همه پول اورده خونه ۳۰۰ متری منطقه ۱ تهران ماشین ب ام و و سفرخارج اون وقت من حتی بابام پول برای دوا درمونش نداره خیلی تلاش کرد اما نشد هر جا رفت بیکار شد ارثشو هم عمه عموم بالا کشیدن ما کاری از دستمون بر نمیاد 

شما جای من بودین با دوستم کات میکردین خسته شدم دیگه خدا هم کاری برام نمیکنه تصمیم دارم با بدبخت تر از خودم رفت و امد کنم 

اینجور دوستی ها تهش حس حسادت و رقابت و مقایسه و .. پیش میاد

آره بنظر منم رفت و آمدتو به مرور کمتر کن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو خودت کار کن

هم به خودت آسیب میزنی هم به دوستت

اگر می‌بینی حس منفیت انقدر خطرناک شده ازش فاصله بگیر که مشکلی پیش نیاد

ولی خب سوال اینجاست که بقیه آدما رو میخوای چیکار کنی؟ همش با پایین‌تر از خودت که نمیشه تعامل داشته باشی، باید کلا حسودی رو از بین ببری تو وجودت 

راهش این نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من همچین دوستی داشتم. راستش تا وقتی باهاش بودم خیلی مشکلی نداشتم و بیشتر به خاطر درسها ارتباط داشتیم . ولی با تموم شدن درسمون اون رابطه تموم شد. بعد فهمیدم چقدر دیدن اون زندگی روم تاثیر گذاشته. من آدمی بودم که همه چی با سختی برام به دست می اومد اون انگار از لحظه تولد همه رو بهش پیشکش کرده بودند زیبایی خیلی زیاد، پول، طبقه اجتماعی بالا، خونه بهترین منطقه، سهمیه کنکور، روابط توی همه جا ... جاهایی که من باید می رفتم با کلی التماس یه مشکل حل می شد برای اون بدون اینکه بخواد انجام می شد. اینها دیگه آدمهای با امتیازهای ویژه ان. 

ترنج

حسود نیستی داری غبطه میخوری 

ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خود قیاس نکن

اگه سختته رفت و امدت رو کمتر کن ولی در کل داشتن ارتباطات با بهتر از خودت چیز خوبیه و تو اینده به دردت میخوره