2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزهای الانت رو خراب نکن، این استرسا رو بذار وقتی واقعا جنگ شد بگیر

منم دیگه شل کردم چون دیدم ممکنه سکته کنم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

روزهای الانت رو خراب نکن، این استرسا رو بذار وقتی واقعا جنگ شد بگیرمنم دیگه شل کردم چون دیدم ممکنه س ...

می فهمم چی میگی . ولی خب همین که تونستی بذاری کنار فکرهای حال خراب کن رو ، بگو چطوری تونستی ؟ من همینو می‌خوام . اینکه با یک راهکاری بتونم .

چرا مگه خبری چیزی دیدی؟

بدی کار این جاست که اول صبح میرم سراغ اخبار جنگ دیگه تا شب ذهنم درگیره.

اگر هم اخبار نگاه نکنم فکر می‌کنم یک اتفاق مهم افتاده که من از اون بی خبرم.

فشار کار و درس هم داره داغونم می کنه. تکنیک می‌خوام. 

بدی کار این جاست که اول صبح میرم سراغ اخبار جنگ دیگه تا شب ذهنم درگیره.اگر هم اخبار نگاه نکنم فکر می ...

راهش فقط نخوندن اخبار و ندیدنش هست ،من تمام کانالارو حذف کردم ، انقدر حالم بد بود نفسم بالا نمیومد از استرس

می فهمم چی میگی . ولی خب همین که تونستی بذاری کنار فکرهای حال خراب کن رو ، بگو چطوری تونستی ؟ من همی ...

من ویدیوهای یه آقاهه رو میدیدم یه مدت

درمورد ماورا اینا حرف میزد، تازگیا هم گفت که نشونه‌ای از جنگ تو دنیای ماورا نیست فعلا

اگر هم جنگ بشه ایران اتفاقی براش نمی‌افته، هیچ‌وقت تجزیه هم نمیشه اصلا اینا تو تقدیر کشور نیست، بقیه کشورها قراره همش درحال جنگ باشن اما ایران امن باقی می‌مونه و چندین سال دوران طلایی می‌گذرونه

این حرفا

خخخ خرافاتی کردم خودمو که بتونم شل کنم، البته این استاده رو خوشم میاد ازش و قبولش دارم

واسه همین آروم گرفتم 

واقعا هم تاثیر داشته، چون من شب‌ها یهو توهم شنیداری میزنم صدای انفجار می‌شنوم از خواب می‌پرم... خیلی حالم بد میشه

اما تازگیا دیگه کمتر شده و راحت می‌خوابم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سرررتوو تا میتونی شلوغ کنانقدر که وقت نداشته باشی فکر منفی به سرت بزنه

این هم تکنیک خوبیه ولی تا یک جایی جواب داد.

الان که نشستم پای نی نی سایت، اونقدر سرم شلوغه که تا خود شب کار دارم. دو دقیقه نشستم برای استراحت