2777
2789
راهش فقط نخوندن اخبار و ندیدنش هست ،من تمام کانالارو حذف کردم ، انقدر حالم بد بود نفسم بالا نمیومد ا ...

دقیقاااا این آدمو روانی می‌کنه

منم گذاشتمش کنار

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

این هم تکنیک خوبیه ولی تا یک جایی جواب داد.الان که نشستم پای نی نی سایت، اونقدر سرم شلوغه که تا خود ...

دو دقیقه استراحتتو کانال خبری اینا چک نکن

حتی نی نی سایتم میبینی یکی یه چیزی میگه ذهنتو بهم میریزه نیا

یه چیزی بخور یکم اهنگ گوش بده

باز کاراتو شروع کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش فقط نخوندن اخبار و ندیدنش هست ،من تمام کانالارو حذف کردم ، انقدر حالم بد بود نفسم بالا نمیومد ا ...

حتما حذف می‌کنم . ممنونم .

ولی یک سئوال . اون حس کنجکاوانه رو چکار کردی؟ که همه اش می‌پرسه الان چه خبره؟

حتما حذف می‌کنم . ممنونم .ولی یک سئوال . اون حس کنجکاوانه رو چکار کردی؟ که همه اش می‌پرسه الان چه خب ...

باید به خودت غلبه کنی،من واقعا در مرز فروپاشی روانی بودم بی اغراق، یه شب ساعت  هوشمند دستم بود از بیرون اومدم،نشستم شروع کردم به خوندن خبرا، ساعتو تنظیم‌کرده بودم اگه ضربان قلبم بالا بود بهم هشدار بده ،دیدم قلبم سنگینه سرم سیاهی میره پشتم درد میکنه ،سابقه پنیک هم دارم،ساعتم داره هی هشدار میده ،دیدم ضربانم رو ۱۳۵ هست تو زمان استراحت!!،دیگه واقعا ترسیدم ،شبا با قرص خواب میخوابیدم همش  ،هنوزم خوب نشدم کلا روحیه  ام خراب شده ....خیلی داغون شدم

باید به خودت غلبه کنی،من واقعا در مرز فروپاشی روانی بودم بی اغراق، یه شب ساعت هوشمند دستم بود از بی ...

دیروز نت یکباره ضعیف شد. وقتی هم که اومد سریع یک تعداد کانال خبری رو خارج شدم. به خودم اومدم دیدم بیشتر از ۳۰ کانال خبری عضوم و اصلا نمی دونم چطور این همه اطلاعات جنگ توی مغزم جا شده و خب معلومه که از درون دچار آشفتگی میشم.

و و امروز صبح هم که بیدار شدم اصلا سراغ گوشی نرفتم.

حتا تصمیم دارم ساعت معمولی و ساده بگیرم که فقط زنگ بخوره و تاریخ نشون بده. که دیگه وسوسه چک کردن اخبار نداشته باشم.

اینطوری استرسم کمتره و حالم خیلی بهتر

دیروز نت یکباره ضعیف شد. وقتی هم که اومد سریع یک تعداد کانال خبری رو خارج شدم. به خودم اومدم دیدم بی ...

بهترین کارو میکنی بی خبری خوش خبری،خودتو شکنجه روانی نده با این کانالا ،به حد کافی  استرس و گرفتاری روزمره داریم چه برسه اخباری که خدا میدونه چیش درسته چیش غلطه

دیروز کلی نوشتم و یکباره نت ضعیف شد و اصلا پیامم نیومد اینجا.

فدا سرت

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

همین حرفت بیشتر به دلم نشستچه خوبه هر چی درست نمیشه و در کل نمیشه رو بگیم فدا سرت فدا سرمون 🙂

عزیزم🥲💖 آره واقعا