2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد مامانش گفت منو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 111 پست
چرا به چه دلیلی؟

من از سرکار بیرون اومدم تسویه حساب کردم دسته چک تحویل گرفته بودم از همون روز اولی که رفتم شوهرم دست چکمو ازم گرفت حالا که از سرکار اومدم بیرون بهش گفتم دست چکمو بده می‌خوام باطلش کنم گفت نه لازم میشه و این حرفا گفتم خودتم میتونی دست چک بگیری 

بعد که برام آورد یک روز بعدش پاره اش کردم دیگه قهر کرد و دعوا راه انداخت و زنگ میزد به همه می‌گفت از وقتی ازدواج کردم فقط عذاب کشیدم و به خودم میگه حیف زندگی همش از تو میکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا تو ناامید تریم جایی زندگی یک انسان میاد سراغ آن به جوری کیچینی میگی خدا شکرت این بیشتر از لطفی م ...

کسی روندارم بش بزنگم برام دعاکن بتونم ازبچم دل بکنم برم توروامام حسین برام دعاکن همین😭😭😭😭

من از سرکار بیرون اومدم تسویه حساب کردم دسته چک تحویل گرفته بودم از همون روز اولی که رفتم شوهرم دست ...

بگوخفه شوکثافط دست ی دختربی گناه روبگیرین ول میکنن تومشکلات خونواده سلطیتون ازیه دختردل پاک یه غول میسازین 

بهش گفتم میگه که نه خودت برو تو خونه سرم داد میزنه استرسی شدم خانوادم شهر دیگه هستن

منم شهرغریبم خواهرغریب کشم کرده 😭😭😭😭نه دل رفتن دارم نه دل موندن نه دل کندن ازبچم یاامام حسین توروبه بچه شیرخوارت قسمت میدم من ی مادرم توبگومن چیکارکنم😭😭😭😭

بگوخفه شوکثافط دست ی دختربی گناه روبگیرین ول میکنن تومشکلات خونواده سلطیتون ازیه دختردل پاک یه غول م ...

تازه مادرش بهم زنگ زد گفت من سرد رفتار میکنم پسرش داره زندگیمو بهم میزنه میگه میخواد جدا بشه اون کینه هاشو یادش میاد 

بچه دارنشوتوامام حسین سخت اون موقع ب حال من نیوفت توقران

می‌خوام جدا بشم خیلی دوسش داشتم ولی تو حرفای خاله زنکی که راه میندازه اسم طلاق میاره میگه برو منم دیگ می‌خوام برم مامانم اومدن دنبالم بره سره کار وسایلم جمع میکنم میرم