2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد مامانش گفت منو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 111 پست
انشالله عزیزم به حق این روزها مشکلت حل بشه مهریه تو حتما بگیر بچه آت نمی‌خواد بهش بدی خودت ببرش بزرگ ...

بچمونمیده اجی دعاکن زیرماشین بره شوهرم حداقل میگن شوهرش مرده نمیگن طلاق گرفت😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچمونمیده اجی دعاکن زیرماشین بره شوهرم حداقل میگن شوهرش مرده نمیگن طلاق گرفت😭😭😭😭😭😭😭

دعا بد درحق بنده خدا خوب نیس دعا میکنم بهترین ها سر راه تو قرار بگیره تا بعد این همه سختی زندگی خوبی درکنار بچه ات تجربه کنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دعا بد درحق بنده خدا خوب نیس دعا میکنم بهترین ها سر راه تو قرار بگیره تا بعد این همه سختی زندگی خوبی ...

جیگرم داره میسوزه اصلاحس میکنم تواین دنیانیستم قفل کرده مخم نمیدونم چیکاربایدکنم ازکجاشروع کنم😭😭

با پنج سال بودن تو سایت فهمیدم نود درصد تاپیکا دروغه مخصوصا تاپیک تازه واردا متفرق شین

اکانت قبلم آیسان ۲۰۰۰ بود خیلی تاپیک زده بودم خودم زدم که تعلیق شه ولی الان که تصمیم قطعی برای طلاق گرفتم برگشتم چون همیشه مشکل داشتیم ولی چون دوسش داشتم تحمل میکردم میخواستم گذشته رو فراموش کنم

توضیح دادنتون مثل خوابهای پریشونه که یهو از وسط ماجرا شروع میشهخب بگو دلیلش چیه قبلش چی بینتون گذشته

توضیح دادم بخاطر یه دسته چک این کارو کرد منم خیلی بهم ریختم چون یک سالی که ازدواج کردیم و دو سال عقد این بار چهارمه اسم طلاق میاره بار قبلی بهش گفتم خیلی دوستت دارم لطفاً بحث میشه اسم جدایی نیار ازش خواهش کردم ولی این بار که دیدم اسم طلاق میاره دیگه واقعا می‌خوام برم

چی روعیب نداره ازدیشب گنگم دلم میخادیکی بزنه توگوشم بیدارم کنه بگه هوشیارشوببین چ خاکی بایدبه سرکنی ...

درسته نمیدونم ولی منم تو زندگیم هزارتا مشکل دارم توکل کن به خدا 🥲 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
دیشب عشق خودشوبه زن داداشش بازم گفت ک من عاشق زن داداشم هستم منم ب جرعت میتونم بگم بفکرطلاقم ولی بای ...

من بچه ندارم واسه همین میگم. برم بهتره چون تازه یک ساله عروسی کرده بودیم مطمینم بچه هم داشته باشم هر وقت ناراحته بهم میگه نمیخوامت

جیگرم داره میسوزه اصلاحس میکنم تواین دنیانیستم قفل کرده مخم نمیدونم چیکاربایدکنم ازکجاشروع کنم😭😭

خدا تو ناامید تریم جایی زندگی یک انسان میاد سراغ آن به جوری کیچینی میگی خدا شکرت این بیشتر از لطفی من میخواستم بود 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دیشب بغلش نخابیدی

دیشبم پیشش خوابیدم ولی بهش میگم ما از عقد سه ساله با همیم یک ساله ازدواج کردیم تا حالا چهار بار گفتی منو نمیخوای نمیتونی جدا شو این حرفا رو میزنی از زندگی سرد میشم بهم گفت حرفهای تکراری نزن اصلا حس نکردم پشیمونه