2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد مامانش گفت منو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دوتافامیلای نزدیگشون وکیل های سرسختی هستن اجی براهمین میخام یجوری تموم بشه ک بتونم بچموببینم دست ...

اینجوری نگو عزیزم.

حالا شده دیگه 

تو یه خطی قرار گرفتی به بهای خوشبختی ولی رفتی تو سختی ها وغمها.

ولی بعداز سختی آسونیه غم مخورر

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
دیشب عشق خودشوبه زن داداشش بازم گفت ک من عاشق زن داداشم هستم منم ب جرعت میتونم بگم بفکرطلاقم ولی بای ...

ای خداااااا

بی شرف بی غیرت......

مگه میسه آدم به زنداداشش چشم داشته باشه.....

یعنی میخاد داداششو بکشه....یا منتظر داداشش بمیره که بره زنداداششو عقد کنه.......الله و اکبر.....استغفرالله

خونوادم پشتم نیستن چون من این بی رگ روانتخاب کردم بایدکارپیداکنم خودمواماده کنم دل بکنم ازبچم دعاکن ...

دل بکنی از بچت؟؟ میخوای بچتو به همچین خانواده بیمار و خرابی بسپری؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اینجوری نگو عزیزم.حالا شده دیگه تو یه خطی قرار گرفتی به بهای خوشبختی ولی رفتی تو سختی ها وغمها.ولی ب ...

توروخدابرام دعاکن نمیدونم چ دعای مغزم قفله نمیدونم چطوربایدازبچم دل بکنم اول بایدکارپیداکنم نمیدونم چطوری گیجم کاش یکی ازشماگنارم بودین😭😭😭

ای خداااااابی شرف بی غیرت......مگه میسه آدم به زنداداشش چشم داشته باشه.....یعنی میخاد داداششو بکشه.. ...

نه بابانمیخادداداشه بمیره ک میخادبره کلفتی زن داداش روکنه حروم لقمه نمیدونم چرامنوسیاه بخت کردخداک میخاست ب این پسربده جلوترمیدادک منوسیاه بخت نکنه😭😭

دقیقاشوهرمن بعدده سال زندگی باس تابچه سربهانه ی مزخرف به همه گفنه دلموزده نمیخوامس سرهفته نشد بازداس ...

خدا رو شکر....همیشه میگن(آهی،گاهی)

کاش خودشم بفهمه از کجا خورده.......باز تو باید ناجیش بشی...باید بیاد کف پای تو رو ببوسه....برو بازداشگاه اینا رو یادش بیار بگو من همونیم که دلتو زدم..اومدم برای آزادیت