الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با پنج سال بودن تو سایت فهمیدم نود درصد تاپیکا دروغه مخصوصا تاپیک تازه واردا متفرق شین
اکانت قبلم آیسان ۲۰۰۰ بود خیلی تاپیک زده بودم خودم زدم که تعلیق شه ولی الان که تصمیم قطعی برای طلاق گرفتم برگشتم چون همیشه مشکل داشتیم ولی چون دوسش داشتم تحمل میکردم میخواستم گذشته رو فراموش کنم
توضیح دادنتون مثل خوابهای پریشونه که یهو از وسط ماجرا شروع میشهخب بگو دلیلش چیه قبلش چی بینتون گذشته
توضیح دادم بخاطر یه دسته چک این کارو کرد منم خیلی بهم ریختم چون یک سالی که ازدواج کردیم و دو سال عقد این بار چهارمه اسم طلاق میاره بار قبلی بهش گفتم خیلی دوستت دارم لطفاً بحث میشه اسم جدایی نیار ازش خواهش کردم ولی این بار که دیدم اسم طلاق میاره دیگه واقعا میخوام برم
دیشبم پیشش خوابیدم ولی بهش میگم ما از عقد سه ساله با همیم یک ساله ازدواج کردیم تا حالا چهار بار گفتی منو نمیخوای نمیتونی جدا شو این حرفا رو میزنی از زندگی سرد میشم بهم گفت حرفهای تکراری نزن اصلا حس نکردم پشیمونه