2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد مامانش گفت منو نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 111 پست
دیشب عشق خودشوبه زن داداشش بازم گفت ک من عاشق زن داداشم هستم منم ب جرعت میتونم بگم بفکرطلاقم ولی بای ...

یا خدا زن داداش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پسرزاییده عاشق زن داداشش شده منم تهش بتونم تاسال دیگ اونم بخاطربچم بمونم یکم ک بزرگترشدبرم

حرف مفت زده گوش نده زندگیتو کن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

چون پسرزاییده عاشق زن داداشش شده منم تهش بتونم تاسال دیگ اونم بخاطربچم بمونم یکم ک بزرگترشدبرم

ادم اینقدر هول حرومزاده ندیده بودم ببخش عزیزم ولی حسمو گفتم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
راحت باش برام دعاکن من صدموبرایه حروم لقمه گذاشت بودم دعاکن یه ادم خوب سرراهم قراربگیره بتونم ازبچم ...

انشالله ازش نجات پیدا کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بخدا ک و ن زن داداش رولیس میزنه بانگاش

تا کجا داریم میریم دیگه حیا و چشم از روی نامحرم برداشتن خوب چیزی ولش کن بشین زندگی تو بکن هیچ کاری نمیتونه بکنه هروقت گفت بگو مهریه و نفقه دارم بده چشم میرم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این اسیدهایی که مینویسی راسته مگه شوهرت خانواده و داداشش غیرت نداره که عاشق زن داداشش شده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ن بخدادست روقران میزاره ک عاشقشه چون پسرزاییده

وا تا حالا نشنیده بودم شایدم از قبل میخواسته زن داداششو خب چرا به خانوادش نمیگی به داداشش؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40