2777
2789

بچها من هفته هفتم بارداری ام 

و خیلییی خوشحال و شاکرم بابت هدیه قشنگ خدا

ولی دارم این وسط جون میدم …. تهوعم خیلی خیلی شدیده ولی بالا نمیارم

سردرد و بدن درد دارم

بدنم اتیشههه از داخل

جورری تهوع دارم ک اشک از چشام جاری میشه

دیگه کم اوردم

خیلی خسته ام

کسی بوده اینجوری؟؟چکار کنم خدایا

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

چ حس بدیه عزیزم عیب نداره تحمل کن قرص ضد تهوع بخور اب رو اتیشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

به دکترت گفتی عزیزم؟ هیچی برای بهتر شدن نداده بهت؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حس بدیه عزیزم عیب نداره تحمل کن قرص ضد تهوع بخور اب رو اتیشه

متاسفانه قرص رو گفت نخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨بهش رسیدم و بیبی چکم مثبت شد👶🏻دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت فقط همین!

به دکترت گفتی عزیزم؟ هیچی برای بهتر شدن نداده بهت؟

بله ، نه متاسفانه … خیلی خسته شدم 

اشک تو چشام در میاد از درد

نابود شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفانه قرص رو گفت نخور

🥲اخی نعنا جوش بده بخور کم میکنه تهوع رو اگه مجازه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
🥲اخی نعنا جوش بده بخور کم میکنه تهوع رو اگه مجازه

برام دعا کن لطفااا اروم بگیرم ! نمیدونم چکار کنم هیچ کاری از دستم بر نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله ، نه متاسفانه … خیلی خسته شدم اشک تو چشام در میاد از دردنابود شدم

من تو بارداریم وقتایی که گرسنه می شدم تهوعم چند برابر میشد

به نظرم نیم ساعت یه بار یه چیز کوچولو بخور مثل بیسکوییت یا میوه نذار اصلا معدت خالی باشه خیلی کمک می کنه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

سیرابی خوردی ؟

برای تهوع عالیه،سرشار ازویتامینهاس

اگ  دوست داری،ی روش پخت بگم بپزی،بخور

(من تهوع و استفراغم شدید شدید شدید بود،سیرابی،قرص تهوع ونعنا و ... هیچکدوم روم جواب نمیداد تا وارد ماه ۴ شدم،بهتر شدم)

سیرابی خوردی ؟برای تهوع عالیه،سرشار ازویتامینهاساگ دوست داری،ی روش پخت بگم بپزی،بخور(من تهوع و استف ...

اصلا دلم نمیره روش

نمیدونم چیکنم 

پاقعا عذابه این روزا برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برام دعا کن لطفااا اروم بگیرم ! نمیدونم چکار کنم هیچ کاری از دستم بر نمیاد

عزیزم فداتشم خداوند خودش برات اسون کنه این روند رو واقعا سخته حق داری🤍 

منم همین بودم، من بعد از صبحانه تهوع میگرفتم، منم بالا نمیاوردم، ولی گاهی از فشار تهوع شکمم درد میگرفت، از هفته ۶ تا اواخر هفته ۹ بود و خوب شدم، البته یه بار هفته ۱۱ شدید برگشت، یه سری هم هفته ۱۳ و الانم که هفته ۱۴ هستم اگر مراعات نکنم دوباره تهوع میگیرم، تقریبا دیگه دلایلش رو فهمیدم و قلقش دستمه، میدونم بدنم نون رو سخت هضم میکنه، غذاهای چرب مثل لبنیات پرچرب و گوشت چرخکرده و غذاهای پر روغن نباید مصرف کنم، و غذاهایی که بافت نرم دارن مثل کدو و هویج پخته و ... . اون اوایل سیب زمینی و مرغ پخته تنها غذاهای محبوب من بود اذیت نمیشدم، همیشه ته دیگ سیب زمینی میذاشتم با روغن زیتون در حدی که پخته بشه نه سرخ، و با اون سیر میشدم بقیه غذاها خیلی سخت هضم میشد و حالت تهوع شدید میگرفتم

گلم تووخدارو شکر کن الان بهترینه برات 

من عشقم رفته دلم براش تنگه کاشکی برگرده میشه دعام کنی؟🥲🥀🙃

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

دمای بدنم هم تو هفته ۶ خیلی پایین بود همش یخ میکردم و با پتو میگشتم تو خونه، اما از هفته ۷ کم کم دمای بدنم رفت بالا، و به تدریج به حدی رسید که شبها گاهی دو سه بار پاهام رو میشستم تا بتونم بخوابم، اما اونم از حدود هفته ۱۰- ۱۱ رفع شدو الان دمای بدنم بالا هست اما نه اونجوری که اذیت بشم (البته من قبل از بارداری هم دمای بدنم اصولا بالا بود)