2777
2789
عنوان

وقتی میام نی نی سایت افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 59 پست
چقدر جامعه وحشناکه

نترس ولی همش نه خوبی هم زیاد داره و اینجا مثل پاساژ میمونه همه نیستن عده خاصی هستن و با کل جامعه تفاوت داره اما بخون و بگرد و نظر بده تا جواب بدن و یاد بگیری

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من از سال ۹۵ اینجا هستم اره خیلی عوض شده قبلا خیلی خوب بود یادش بخیر

منم از 94 اینجام‌.

با مامان آینده،گیسو،سوگند،سولماز،هانی،بلفی،دوست قدیمی

خوب بود ولی الان انگشت شمارن اعضایی که میشه باهاشون دوست شد

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب صرف نظر کن تو سایت ببین کیا با تجربه هستن نظرات اونا رو ملاک قرار بوه

والا کم میام اینجا دیگه شاید روزی ی بار شایدم نیام اصلا

تاپیک به درد بخور نیست 

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

وای دقیقاحالا مثلا تو با اسی هستی ولی اون جوابتو میده

آره دقیقا...نمیدونی با چه سطح سواد و ادبی داری مباحثه میکنی اونوخت هی توضیح بده ..آخرش باز حرف خودشو میزنه باز آخرش میگه..

به نظر من که ربطی نداره 😂

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

نترس ولی همش نه خوبی هم زیاد داره و اینجا مثل پاساژ میمونه همه نیستن عده خاصی هستن و با کل جامعه تفا ...

اره از این نظر واقعا چیزای جدید یاد میگیرم اینجا👌

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

آره دقیقا...نمیدونی با چه سطح سواد و ادبی داری مباحثه میکنی اونوخت هی توضیح بده ..آخرش باز حرف خودشو ...

😂😂

من دیگه جوابش رو نمیدم باز اکانتم رو از دست ندم 

سومین اکانتمه😂

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

سآیت مادران برو اونجا مناسب توئه همه خوب نظر میدن

بیا اینم نمونه 😂 

به راحتی واسه آدم تعیین تکلیف میکنن 

😂😂من دیگه جوابش رو نمیدم باز اکانتم رو از دست ندم سومین اکانتمه😂

آره مجبوریم دیگه...یا نباید کلا باهاشون وارد بحث شد یا 

با گفتن حق با شماست به یه بحث بیهوده خاتمه داد

خب جسارت نکردم که یه راهنمایی کردم

جناب شما علاقه دارید راهنمایی کنید، در راستای صحبتهای استارتر کامنت بزارید