2777
2789
عنوان

خانمای محجبه میشه بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 76 پست
از نظر شرعی میگن اشکال نداره ولی برام قابل قبول نیستخب نامحرم موی زرد رو ببینه تو خونه ای که میدونه ...

اون خانومی که حجاب داره ،در اصل چیزی که باعث زیباییش میشه رو میپوشونه 

مویی که روی زمین افتاده باعث زیبایی اون خانوم میشه؟

اون مو دیگه متعلق به اون خانوم نیس 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقد مو رو زمین میوفته🥱فک نکنم ایرادی داشته باشهاون توصیف موی حضرت فاطمه هم کار بسیار ناپسندیده ...

ممنون گلم در مورد حضرت فاطمه درست میگید

درمورد موی روی زمین من مثال زدم، خانمی موهاشو شونه کنه از برس خارج کنه تو سطل زباله بندازه مثلا با برادرشوهرش زندگی میکنه و برادر شوهرشه بفهمه موی زن داداششه

حجم مثلا ۲ انگشت باشه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

اون خانومی که حجاب داره ،در اصل چیزی که باعث زیباییش میشه رو میپوشونه مویی که روی زمین افتاده باعث ز ...

این جوری ک شما میگی اون کسی که لباس زیر تولید میکنه غرق در گناهه

چون قرار بره تن کسی یه روزی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
و درباره صحبت کردن درباره موی یه خانوم محجبه جلوی نامحرم کاری به تاثیر این حرف ندارم شاید اصلا تاثیر ...

عزیزم اگه میخواست اصلا حجاب نمیگرفت این درست نیست که بعد از از دنیا رفتشون ایشون از موهاش و اعضای خصوصیش بگن

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

ممنون گلم در مورد حضرت فاطمه درست میگیددرمورد موی روی زمین من مثال زدم، خانمی موهاشو شونه کنه از برس ...

مهم نیس گلم 

ولی اگه انقد حساسی ماهات بپیچ لای کاغذی چیزی بعد بنداز تو سطل

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

این جوری ک شما میگی اون کسی که لباس زیر تولید میکنه غرق در گناههچون قرار بره تن کسی یه روزی

من اصلا متوجه نشدم کلامتون رو؟

من میگم مثلا درباره حرف شما

دیدن لباس زیر زمانی گناهه که تن یه خانوم باشه

در اون موقع متعلق به اون خانومه

ولی وقتی تنش نیس

دیگه متعلق به اون خانوم نیس

و لازم نیس پنهانش کرد

دقیقا مثل مو

عزیزم اگه میخواست اصلا حجاب نمیگرفت این درست نیست که بعد از از دنیا رفتشون ایشون از موهاش و اعضای خص ...

راستش من این توصیفاتی  که درباره شکل زیبایی و موی خانومِ زهرا میگین رو نشنیدم 

من اصلا متوجه نشدم کلامتون رو؟من میگم مثلا درباره حرف شمادیدن لباس زیر زمانی گناهه که تن یه خانوم با ...

دقیقا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
مهم نیس گلم ولی اگه انقد حساسی ماهات بپیچ لای کاغذی چیزی بعد بنداز تو سطل

ممنون که بدون گفتن عجیببیو و این حرفا جوابمو دادی

راستش من این توصیفاتی که درباره شکل زیبایی و موی خانومِ زهرا میگین رو نشنیدم

منم سرچ کردم نمیدونم راسته یا نه

تا جایی که من مبدونم مو چون عامل زیبایی محسوب میشه باید پوشیده بشهموی روی فرش همچین کارکردی ندارههرچ ...

ممنونم

کلاه گیس من شنیدم گناهه باعث جلب توجه و زیبایی میشه

و حتی اگرم مراجع بگن گناه نیست قبول نمیکنم

مردنامحرم موی زن نامحرم رو فرش ببینه نمیگه ئه موهاش اینجوریه میگه اَه چرا بهداشت رعایت نمیکنه🤔

ممکنه این فکرو هم بکنه ولی بحث الان فکرش درمورد رنگ موی خانم خونس 

عزیزم مجبوری روزی بفهمی اکثر این گفتنها مزخرفاته که طی سالیان یه کلاغ چهل کلاغ شده

و زن موی سرش بیافته کف اطاق نامحرم ببینه مشکلی نداره چون موهای زن بوق ندارن که افتادن زن بفهمه

و اگه خواسی در مورد زن نظر خدا رو بدونی که چقدر قشنگه بزن نت حجاب در قران و ایه و معنیشو با دقت بخون و اگه سوالی داشتی بپرس اگه معمولی باشه و مریضها دعوا راه نندازین چشم بتونم جواب میدم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم مجبوری روزی بفهمی اکثر این گفتنها مزخرفاته که طی سالیان یه کلاغ چهل کلاغ شده و زن موی سرش بیاف ...

ممنون مهربون

اتفاقا مراجع میگن اشکال نداره من برام قابل قبول نبود