2777
2789
عنوان

خانمای محجبه میشه بیاید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 76 پست
من اصلا متوجه نشدم کلامتون رو؟من میگم مثلا درباره حرف شمادیدن لباس زیر زمانی گناهه که تن یه خانوم با ...

قربونت برم وقتی کسی میاد خونه ادم کلا زشته به هم ریخته باشه پس لباسهای مرد و زن هم وسط نیست کسی ببینه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ممنون مهربوناتفاقا مراجع میگن اشکال نداره من برام قابل قبول نبود

احتمالا یه دغدغه ایی داری که اون برات سواله

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم وقتی کسی میاد خونه ادم کلا زشته به هم ریخته باشه پس لباسهای مرد و زن هم وسط نیست کسی ببین ...

دوستمون گقتن پس اقایی که لباس زیر تولید میکنه گناه میکنه ؟

و من اینو در جوابشون گفتم

هر پاسخی برای هر سوالیه 

کاری به لباس های داخل خونه نداشتیم 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دوستمون گقتن پس اقایی که لباس زیر تولید میکنه گناه میکنه ؟و من اینو در جوابشون گفتمهر پاسخی برای هر ...

گناهکار اصلی خداست که نواحی خصوصیو قرار داده ؟!؟!@@@@@

گلم پرسیدم تقریبا میگن اشکال نداره ولی من برام قابل قبول نیست

موی که روی زمین افتاده باشه هیچ لذتی نداره و چندش هم هست 

واینکه من تاحالا درمورد خانم فاطمه زهرا س نشنیده بودم و هیچ منبع و سندیتی نداره

از نظر شرعی میگن اشکال نداره ولی برام قابل قبول نیستخب نامحرم موی زرد رو ببینه تو خونه ای که میدونه ...

سخت نگیر

موی روی سر دیده بشه جدابیت زن معلوم میشه

مراقب باش شیطون به وسواس دچارت نکنه

از نظر شرعی میگن اشکال نداره ولی برام قابل قبول نیستخب نامحرم موی زرد رو ببینه تو خونه ای که میدونه ...

یه تار مو رو فرش چه جذابیتی داره برا نامحرم. ینی یه تار مو رو فرش جذابیتش با هزاران مو روی سر، یکیه؟؟

وسواس خیلی بده شیطون باعث میشه آدم از چیزای مهم عقب بمونه .چرا توی دین ما برای مسائل شرعی تقلید هست اونم فقط احکام؟برای اینکه وقتمونو صرف فکر در مورد اینا نکنیم مهم اعتقاداته و اینکه حلال حروم و عبادات را در حد عادی انجام بدیم

موی که روی زمین افتاده باشه هیچ لذتی نداره و چندش هم هست واینکه من تاحالا درمورد خانم فاطمه زهرا س ن ...

در مورد حضرت فاطمه بله ظاهرا حقیقت نداره

ولی موی روی زمین درسته لذت داره، ولی نامحرم اگه بفهمه این مو مال کیه یعنی رنگ موهاش یا فری صافیشون رو فهمیده چیزی که خانمه با پوشوندن موهاش میخواسته که نامحرم نفهمه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

سخت نگیرموی روی سر دیده بشه جدابیت زن معلوم میشهمراقب باش شیطون به وسواس دچارت نکنه

دقیقا درست گفتی وسوسه شیطونه یه مدته این سوالا رو برام ایجاد کرده

ممنون خواهرم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

یه تار مو رو فرش چه جذابیتی داره برا نامحرم. ینی یه تار مو رو فرش جذابیتش با هزاران مو روی سر، یکیه؟ ...

بحث جذابیت نیست بحث اینکه اگه نامحرم بدونه صاحب این موی روی زمین کیه دیگه میفهمه موهاش چه رنگه صافه فره

اگه خانم محجبه باشه یعنی حجاب گرفته که نامحرم نفهمه

وسواس خیلی بده شیطون باعث میشه آدم از چیزای مهم عقب بمونه .چرا توی دین ما برای مسائل شرعی تقلید هست ...

درسته عزیزم کار شیطونه

ممنونم

دقیقا درست گفتی وسوسه شیطونه یه مدته این سوالا رو برام ایجاد کردهممنون خواهرم

منم دچار این وسوسه ها میشم

مثلا برای نجاست پسرم که ککچیک بود و جایی نجس میشد، دعواش میکردم و حساسیت بیجا داشتم یا جایی که شک داشتم نجسه رو میشستم در صورتی که کلی آب اسراف میشد

وظیفه من ارتباط خوب و مدارا با پسرم بود اما شیطون منو سرگرم نجاست و وسواس می کرد

اولویت شناسی خیلی خوبه و من تو موردای دیگه درگیرشم هنوز

در مورد حضرت فاطمه بله ظاهرا حقیقت ندارهولی موی روی زمین درسته لذت داره، ولی نامحرم اگه بفهمه این مو ...

ببین فلسفش اینه که مو باعث زیبایی فرد میشه وقتی رو سر نباشه و زن بیفته هیچ زیبایی نداره اگه فلسفه حجاب مو رو متوجه بشیم دیگه میفهمیم موی روی زمین هیچ لذتی نداره پوشش بخاطر فر یا لخت بودن یا رنگ مو نیست بخاطر زیبایی که به بدن میده هست