2777
2789
عنوان

خانمای محجبه میشه بیاید سوال دارم

808 بازدید | 76 پست

اگه محجبه هم نیستید ولی جواب سوالمو میدونید ممنون میشم بدون تمسخر جواب بدید واقعا برام سواله

یه جایی خوندم توصیف موهای حضرت فاطمه رو میکرد. خب ایشون حجاب میگرفتن که موهاشون رو نامحرم نبینه

میشه خانمی باحجاب باشن و ما جلوی نامحرم از رنگ و بلندی موهاشون صحبت کنیم؟

اگه موهاتون روی فرش بیفته و نامحرم بیاد خونتون و مو رو ببینه و بدونه این موی شما هست، پس اون حجاب چه فایده داره؟ 

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

عزیزسوالت تخصصی هست بهتره ازاهلش بپرسی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقد مو رو زمین میوفته🥱

فک نکنم ایرادی داشته باشه

اون توصیف موی حضرت فاطمه هم کار بسیار ناپسندیده هست 

بعصیا الکی مینویسن بدون اینکه بدونن حرامه یا حلال 

هیچکس موهای حضرت فاطمه رو ندیده و فقط بلدن چرت و پرت بگن

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

عزیزسوالت تخصصی هست بهتره ازاهلش بپرسی

گلم پرسیدم تقریبا میگن اشکال نداره ولی من برام قابل قبول نیست

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

تا جایی که من مبدونم مو چون عامل زیبایی محسوب میشه باید پوشیده بشه

موی روی فرش همچین کارکردی نداره

هرچند خیلی تبصره و قانون های بی منطق توی این موارد زیاده

مثلا کلاه گیس حتی اگر طبیعی و شبیه موی خود ادم باشه نیاز نیس پوشیده بشه که عجیبه

به نظرم اگه دنبال دلیل و برهان محکم و بدون تناقض میگردی توی چهارچوب ادیان به نتبحه نمیرسی

یکم چشم گفتن و اطاعت صرف لازمه زندگی مذهبیه (هر مذهبی)

و درباره صحبت کردن درباره موی یه خانوم محجبه جلوی نامحرم 

کاری به تاثیر این حرف ندارم 

شاید اصلا تاثیر بدی نداشته باشه 

ولی وقتی کسی یه سبکی رو برای خودش انتخاب میکنه اخلاقی نیس که بهش احترام نذاریم و درباره این موضوع جلوی یه فردی که اون خانوم دوست نداره صحبت کنیم

ولی درباره حضرت زهرا  خب ایشون ۱۴۰۰ ساله از دنیا رفتن

صحبت کردن درباره مو و زیبایی ایشون چه اثر وضعی بدی میتونه داشته باشه؟

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مویی که از سر جدا شده دیگه مشکلی نداره

از نظر شرعی میگن اشکال نداره ولی برام قابل قبول نیست

خب نامحرم موی زرد رو ببینه تو خونه ای که میدونه فقط شما هستید، خب مشخصه دیگه موهای خانم خونه زرده بعد خانم جلوش هی میپوشونه خب موهاتو دیده چیو بپوشونی انگار خودشو مسخره میکنه

مو روی کله گناه داره جدا بشه میشه عضو زایدگناه نداره دیگه

از نظر شرعی میگن اشکال نداره ولی برام قابل قبول نیست

خب نامحرم موی زرد رو ببینه تو خونه ای که میدونه فقط شما هستید، خب مشخصه دیگه موهای خانم خونه زرده بعد خانم جلوش هی میپوشونه خب موهاتو دیده چیو بپوشونی انگار خودشو مسخره میکنه