2777
2789
عنوان

دانشگاه

78 بازدید | 10 پست

دانشگاه آزاد شهرخودتون یا دولتی شهر دیگه و راه دور؟

فرض کنید شهر خودتون شهر خوب و با امکاناتی باشه

وضعیت مالی هم جوری باشه که بتونید برید آزاد سخت تون میشه ولی خب نشدنی نیست

و به نظرتون خوابگاه بده؟اونایی که تجربه داشتن

بستگی به رشته داره 

من خودم از نظر مالی مشکلی نداشتم ولی دانشگاه دولتی شهر دیگه رو انتخاب کردم 

زندگی در خوابگاه بسیار سخته ... ولی هرکسی تجربه زندگی خوابگاهی رو داشته باشه نسبت به آدم‌های دیگه  ۱۰ سال جلوتره واقعا خوابگاه انسان رو میسازه 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میرم دولتی دور 

تازه خوابگاه ی هم باشی با آدمای دیگه رفیق میشی از شهرای دیگه 

من دولتی شهر خودمونم چون خوابگاهی نیستم اصلا انگار دانشجو نیستم حس دانشجو بودنو ندارم اصلا 

تاپیک آخر منم بیاین لطفا 😢😢

بستگی به رشته داره من خودم از نظر مالی مشکلی نداشتم ولی دانشگاه دولتی شهر دیگه رو انتخاب کردم زندگی ...

ممنونم

من کلا اجتماعیم و وابسته نیستم به خانواده 

ولی خب رو یه سری چیزا حساسم البته خیلی کمن یکیش نظافت😁

به نظرتون میتونم با این اخلاقیات خوابگاه برم؟

من باشم میرم دولتی دور تازه خوابگاه ی هم باشی با آدمای دیگه رفیق میشی از شهرای دیگه من دولتی شهر خود ...

خودمم همین فکرو دارم 

ولی خب از نظر آب و هوا امکانات و ...خیلی شهر خودمونو دوست دارم 

خودمم همین فکرو دارم ولی خب از نظر آب و هوا امکانات و ...خیلی شهر خودمونو دوست دارم

بنظرم برو به تجربه ایه بالاخره که دوباره میای شهر خودتون 

هی میای و میری 

اگه نزدیک باشی هفته ای یبار دور باشی ماهی یبار دوبار 

ممنونممن کلا اجتماعیم و وابسته نیستم به خانواده ولی خب رو یه سری چیزا حساسم البته خیلی کمن یکیش نظاف ...

اره حتما 

میتونی دوستای خوبی هم پیدا کنی 

ولی درباره نظافت باید انعطاف پذیر باشی و بیخیال باشی چون توی خوابگاه اکثرا رعایت نمیکنن باید سعی کنی بی تفاوت باشی البته کم کم عادت میکنی چون خودمم همینجوریم 

بهت پیشنهاد میکنم بری خوابگاه و ی شهر دیگه و دانشگاه دولتی . چونکه مستقل میشی و کمتر از نظر مالی هم به خانوادت وابسته میشی لازم نیست شهریه بدی اون پولی که برای شهریه آزاد میخوای بدی میتونی خرج تفریح و خودت کنی و البته تو این سالها شخصیتت ساخته میشه چون آدمهای مختلف رو میبینی و یاد میگیری چطور سازش کنی 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸