2777
2789
عنوان

چرا دلم دیگ این زندگیو نمیخواد

364 بازدید | 20 پست

ایا حق دارم؟

شوهرم از بعد بچه کامل فرق کرد

البته منم فرق کردم ولی دیگ حالم از این زندگی بهم‌میخوره

یهو وضعیت مالیمون داغون شد شوهرم سرد شده یعنی بعد ۸،۹ ماه کلا ۲بار رابطه داشتیم بعدم میگه تقصیر توعه تو‌نمیخوای

خیلی سردیم هیچ چیز زندگیمون رو‌‌روال نیس 

یه عالمه بدهی داره که همیشه باید مراعات کنم

اگ جداشم مامان بابام دق میکنن

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

مشاوره برای چیه وقتشه یه تکونی به خودت بدی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره برای چیه وقتشه یه تکونی به خودت بدی

وضع مالیمون فعلا افتضاحه نمیشه اصلا

خب تو پیش قدم شو یبار

اینقد رفتارش بد شده دیگ تا میرسه خونه میخوابه اصلا فرصت نمیشه

درست میشه بعد بچه زندگی زلزله رخ میده

وصع اقتصادی هما خرابه فعلا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مگه یه جلسه چقدر پول میخواد چهارصد تومن

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
مگه چقدر بدهی دارین

ماشینمون فروخیتم ماشین نداریم

چنتا وامم گرفتیم باید قسطش بدیم

من یه مسکلدیگه دارم میدونم اگه جدا شم واقعا مامان و بابام داغون میشنولی چاره ایم ندارم

قشنگ مثل خر تو گل گیر کردم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

عزیزم پیشنهاد میکنم یه کلاس هست شرکت کنید خیلی تاثیر میزاره روی زندگیتون

همسرداری مومنانه، قیمتش ۲۰۰ هزاره

داخل ایتا هست، اگه خواستین بگین لینک بفرستم