2777
2789
عنوان

بچه هایی ک خوابگاهین دوست دارین تابستون تموم شه و باز برین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 64 پست
یادته طرح رشته بهداشتت در اومد برای روستا گفتی نمیتونم برم چون مامانم خیلی به من وابسته س همون جا به ...

منم میدیدم حالت بده ناراحت میشدم ب خاطر کار خیلی دنبالت بودم ببینم چی شد خوبی یا ن 

اما آبجی خدایی از حق نگذریم مث گذشته نیستم ک روزی صد تا تاپیک میزد دعا کنین بمیرم و نمیخوام زنده باشم

من الان میدونم خودم افسردگی دارم ولی دنبال روانپزشکم اما قبلا ن اصلا حتی دنبال خوب شدن حالمم نبودم اما الان هستم 

تاپیک هام همه ناامید کننده نیست و چیزای دیگ هم میزنم خیلی خیلی عوض شدم نسبت ب گذشته ن واقعا متنفرم از این حال دنبال این بودم در بیایم از این شرایط 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میدیدم حالت بده ناراحت میشدم ب خاطر کار خیلی دنبالت بودم ببینم چی شد خوبی یا ن اما آبجی خدایی از ...

خواتر توجه نکن به انرژی های منفی فقط تلاش کن به نتیجه فکر نکن فقط تلاش کن

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
یا مثلا ما تو اتاقمون آدم خودخواهی داشتیم که خیلی زودرنج هم بود ولی من مدام میگفتم بقیه که عالین این ...

این مشکلات ک توی هنه خوابگاه ها هست کثیفی و نمیشه با اخلاق همه کنار اومد اینا مسئله ای نیست و مهمم نیست 

روزایی ک من خوابگاه بودم ی بلاهایی سرم اومد ک هیچ کدوم نیومدم اینجا بگم و ناله کنم سعی میکنم هر جور هست تمومش کنم 

تموم شده دیگه دوتا امتحان دارم توی یه روز میرم امتحانم رو میدم و برمی‌گردم.. البته بعدش می‌خوام همون ...

کثیفی خوابگاه و این چیزا نداشتین مثلا اتاقتون تمیز بود ؟؟؟؟

عزیزم ولشکن حرف مردموادم تو سخت‌ترین شرایط هم باشه اونا از زندگیمون کامل خبر ندارن و قضاوت میکنن ک ا ...

عزیزهههه دلم امیدوارم وقتی میری خوابکاه بهتتت خوش بگذره و دوست نداشته باسی دیگ برگردی 

اخییییی چرا شما از چیش بدت میاد

از همه چیششش متنفرم از فضای عمومی 😫😂 به شدت شلوغ سروصدا اصن ی وضعی... پارسال موقع برگشتن به خوابگاه تو اتوبوس داشتم اشک میریختمم🤣😂

کثیفی خوابگاه و این چیزا نداشتین مثلا اتاقتون تمیز بود ؟؟؟؟

تمیزی اتاق دیگه به خودتون ربط داره خداروشکر هم اتاقیام همه آدمای تمیز و مرتبی بودن ما سه سال متوالی قشنگترین و تمیز ترین اتاق خوابگاه بودیم 🥺 خودمون فرش آوردیم پهن کردیم کتابخونه آوردیم سبد برا ظرفامون .. 

آشپزخونه کثیف میشد دیگه مخصوصا جمعه ها که خانومی که نظافت میکردن نمیومدن.. ولی تحمل میکردیم .. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

از همه چیششش متنفرم از فضای عمومی 😫😂 به شدت شلوغ سروصدا اصن ی وضعی... پارسال موقع برگشتن به خوابگا ...

عزیزمممممم 🥲😂 اینک عاره فضای خصوصی هم نداری هست

تمیزی اتاق دیگه به خودتون ربط داره خداروشکر هم اتاقیام همه آدمای تمیز و مرتبی بودن ما سه سال متوالی ...

بابا ماشالله 😁😁😁😁 منم بودم نمیخواستم از اونجا برگردم 

بابا ماشالله 😁😁😁😁 منم بودم نمیخواستم از اونجا برگردم

دعوا هم داشتیما همه چی گل و بلبل نبوده من آدم خیلی صبور و آرومی بودم هیشکی صدای بلندم رو نشنیده بود ولی تو خوابگاه همه اون روی منو دیدن یه دادی میزدم 🤣 ناراحت نیستم بابتش ناراحتی هم داشتم گریه هم داشتم ولی منو ساختن همینا .‌‌ 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚