2777
2789

من از شهرستان رفتم زابل برای درس و دانشگاه برخلاف تصورم خیلی تعجب کردم

دختراشون خیلی زیبا هستن پوست صاف و سفید و خیلی هم باکلاس و به خودشون میرسن و یکم فیس و افاده ای هستن و حتما تحصیل و دانشگاه براشون مهمه . آقایون هم اکثرا قد بلند و خوش هیکل هستن ، ولی ی شهر کوچیک با کمبود امکانات هست وگرنه مردمشون حیف خیلی خوبن و باکلاس 

ولی عالی ، بدون عمل هم زیبان، من خودم داداشم عاشق ی دختر زابلی شده ( عاشق دوستم ) و من هم تاکید میکنم اینجا خیلی متفاوت تر از دختری شهرستان هستن ، برخلاف تصور مردم ک فک میکنن جنوبی ها تیره هستن ولی اینجور نیست 

دختراشون زیبا تو کلاس ما ک چند نفری هم چشم رنگی بودن 😍 من فارغ التحصبل میشم و مجبورم از این شهر قشنگ برم برای همیشه و برگردم شهر  خودم ،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب خودشون میرسن؟؟؟؟!!!!

ما ک هرچی دیدم زنا حتی تو مستند تلوزیون مث افغانیا صورتاشونو کامل می پوشوندن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

دقیقا همه فک میکنن جنوبیا پوستشون تیره و سیاهه 

درصورتیکه  دخترای آبادان خیلی  خوشکل و سفید و حتی سبزه هاشون خیلی نازن 

اینقدرم باکلاس و خوشتیپ و هیکلن ازکنارشون رو میشی  چ پسراشون چ دختراشون از بوی عطرشون دیونه میشی 

خودم شیرازیم ولی  آبادان ک رفتم کیف کردم از دیدن جووناشون  از لهجه هاشون مهربونی هاشون تو دلبرو هستن دخترای اهوازم همینن

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من هر چی دیدم سبزه و لاغر و قد کوتاه بودن

ن اکثرا خوبن ، ما تهرانی هستیم 

داداشم ب عنوان ی پسر تهرانی از بین دانشجویان تهرانی زن نگرفت 

اما عاشق دوست من شد ک تو زابل بود و واقعا زیبا بود و ی بلاگر معروف هم هست دوستم 

خیلی دوس دارم یه بار برم‌ اونجا رو ببینم‌

اما خیلی دوره‌ بهم

تازه یکمم‌ میترسم میگن راهش‌ پر راهزن‌ و ایناس‌ و خطرناکه

شاید هوایی‌ بهتر باشه.

میگم اونجا چطوریه؟ امکانات‌ خیلی کمه؟ 

دقیقا همه فک میکنن جنوبیا پوستشون تیره و سیاهه درصورتیکه دخترای آبادان خیلی خوشکل و سفید و حتی سبز ...

من خوزستانی ام   هرکی میبینه میگه چهره ت اصلا نمیخوره فک میکنن باید سیاه موفرفری باشیم   بچگی من شبیه پروفایلمه

بلوچ ها بیشتر سفید دارن ، زابلی ها سبزه ان و چشمای درشت و مشکی دارن بیشتر

نه بلوچ ها رو دیدم اکثرا کرم میزنن و خیلی ضایع و به عنوان ی دختر شهرستان واقعا پسند نکردم 

اما دخترای سیستان ی ی چیز دیگه بودن😍 دوست خودم دست به صورتش میزد قرمز میشد خیلی سفید بود و بهش حسودی شد زن داداش ایندم 😍😂😁

دیگه زودتر  میبرمش ایشالا