2777
2789

من از شهرستان رفتم زابل برای درس و دانشگاه برخلاف تصورم خیلی تعجب کردم

دختراشون خیلی زیبا هستن پوست صاف و سفید و خیلی هم باکلاس و به خودشون میرسن و یکم فیس و افاده ای هستن و حتما تحصیل و دانشگاه براشون مهمه . آقایون هم اکثرا قد بلند و خوش هیکل هستن ، ولی ی شهر کوچیک با کمبود امکانات هست وگرنه مردمشون حیف خیلی خوبن و باکلاس 

ولی عالی ، بدون عمل هم زیبان، من خودم داداشم عاشق ی دختر زابلی شده ( عاشق دوستم ) و من هم تاکید میکنم اینجا خیلی متفاوت تر از دختری شهرستان هستن ، برخلاف تصور مردم ک فک میکنن جنوبی ها تیره هستن ولی اینجور نیست 

دختراشون زیبا تو کلاس ما ک چند نفری هم چشم رنگی بودن 😍 من فارغ التحصبل میشم و مجبورم از این شهر قشنگ برم برای همیشه و برگردم شهر  خودم ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خودشون میرسن؟؟؟؟!!!!

ما ک هرچی دیدم زنا حتی تو مستند تلوزیون مث افغانیا صورتاشونو کامل می پوشوندن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

دقیقا همه فک میکنن جنوبیا پوستشون تیره و سیاهه 

درصورتیکه  دخترای آبادان خیلی  خوشکل و سفید و حتی سبزه هاشون خیلی نازن 

اینقدرم باکلاس و خوشتیپ و هیکلن ازکنارشون رو میشی  چ پسراشون چ دختراشون از بوی عطرشون دیونه میشی 

خودم شیرازیم ولی  آبادان ک رفتم کیف کردم از دیدن جووناشون  از لهجه هاشون مهربونی هاشون تو دلبرو هستن دخترای اهوازم همینن

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من هر چی دیدم سبزه و لاغر و قد کوتاه بودن

ن اکثرا خوبن ، ما تهرانی هستیم 

داداشم ب عنوان ی پسر تهرانی از بین دانشجویان تهرانی زن نگرفت 

اما عاشق دوست من شد ک تو زابل بود و واقعا زیبا بود و ی بلاگر معروف هم هست دوستم 

خیلی دوس دارم یه بار برم‌ اونجا رو ببینم‌

اما خیلی دوره‌ بهم

تازه یکمم‌ میترسم میگن راهش‌ پر راهزن‌ و ایناس‌ و خطرناکه

شاید هوایی‌ بهتر باشه.

میگم اونجا چطوریه؟ امکانات‌ خیلی کمه؟ 

دقیقا همه فک میکنن جنوبیا پوستشون تیره و سیاهه درصورتیکه دخترای آبادان خیلی خوشکل و سفید و حتی سبز ...

من خوزستانی ام   هرکی میبینه میگه چهره ت اصلا نمیخوره فک میکنن باید سیاه موفرفری باشیم   بچگی من شبیه پروفایلمه

بلوچ ها بیشتر سفید دارن ، زابلی ها سبزه ان و چشمای درشت و مشکی دارن بیشتر

نه بلوچ ها رو دیدم اکثرا کرم میزنن و خیلی ضایع و به عنوان ی دختر شهرستان واقعا پسند نکردم 

اما دخترای سیستان ی ی چیز دیگه بودن😍 دوست خودم دست به صورتش میزد قرمز میشد خیلی سفید بود و بهش حسودی شد زن داداش ایندم 😍😂😁

دیگه زودتر  میبرمش ایشالا