2777
2789
عنوان

زابلی ها( سیستان ) خیلی خوشگلن و زیباترین

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 31 پست
من خوزستانی ام هرکی میبینه میگه چهره ت اصلا نمیخوره فک میکنن باید سیاه موفرفری باشیم بچگی من شبی ...

مادربزرگ من اصالتش بندرعباسیه ولی جالبه بدونید پوستش سفید موهاش بور چشاش رنگی😁😁😁

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

[QUOTE=390981840]ب خودشون میرسن؟؟؟؟!!!! ما ک هرچی دیدم زنا حتی تو مستند تلوزیون مث افغانیا صورتاشونو کامل می پوشوندن[/QUOTE

نسل جدیدشون واقعا حرف نداره 

سواد دارین عزیزم گفتم دانشگاه 

تو تلویزیون اکثرا زنا سنشون بالا و مال قدیم هستن و تو روستا هستن اونا و از ی زن ۶۰ ساله چه توقعی دارین😂

تو شهر عالین خودم اینجا زندگی کردم ی مدت 

نسل جدیدشون حرف ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوزستانی ام هرکی میبینه میگه چهره ت اصلا نمیخوره فک میکنن باید سیاه موفرفری باشیم بچگی من شبی ...

آره عزیزم من ب عنوان ی تهرانی خیلی تصور بدی داشتم 

اما وقتی دیدم فهمیدم خیلی تصور اشتباهی داشتم 

ی دانشگاه بزرگ دختراشون اکثرا زیبا بودن 

حالا بعضی دوستان از حسادت قبول نمیکنن

ولی بله همه دخترای سرزمین از جمله زابل و خوزستان زیبا هستن 

من که خیلی. خوشحالم قراره زن داداشم دوستم باشه ک ی زابلی هست ، 😍 البته خانوادم فک میکردن ما اشتباه میکنیم ولی وقتی از نزدیک دیدنش همه تعجب کردند و همونجا موافقت کردن ک بریم بری داداشم خواستگاری و آن شاء الله بعد. عزاداری ها عروسی و ایناس😍 

خود زن داداشم هم پرستاره ، گفتم تحصیل کرده هم هستن اکثرا و خیلی حجب و حیا و اینا دارن 

خیلی دوس دارم یه بار برم‌ اونجا رو ببینم‌اما خیلی دوره‌ بهمتازه یکمم‌ میترسم میگن راهش‌ پر راهزن‌ و ...

نه اینا شایع 

تو مرز یکم ناامنی هست اونم ک مرزبانان هستن

تو جاده ک بخای مسافرت بری هیچ مشکلی نیست 

من خودم چندین سال رفتم و اومدم 

هوا هم تو بهار و پاییز و زمستون خوبه ولی تو تابستون یکم گرم و هرزگاهی باد ولی خب تهران هم آلوده بود برام 

ولی زمستون زابل خوب بود هواش بارون هم بود در کل 

امکانات هم در حد متوسط عزیزم بله 

تالار های زیادی داره برای مراسم عروسی بیشتر از ۳۰ تا تالار داخل ی شهر کوچیک ، ولی خب مکان تفریحی کم هست چون کوچیکه شهر عزیزم 

شهر خودت کجاست

من تهران بودم ، دانشگاه پرستاری زابل قبول شدم درسم الان تموم شده ولی تهران کاری نیست برای پرستارا

و هرکار کردم استخدام نشدم تا این لحظه .

کنکور دادم برای فرهنگیان ، ک ببینم چی میشه 

اما اگر پرستاری برم سرکار دیگه فرهنگیان نمیرم

من تهران بودم ، دانشگاه پرستاری زابل قبول شدم درسم الان تموم شده ولی تهران کاری نیست برای پرستاراو ه ...

اولین باره میشنوم مگه میشه تهران پرستار نخواد؟

بیمارستان های خصوصی هم رفتی؟

آزمون استخدامی وزارت بهداشت شرکت نکردی؟

🤍

فعک نکنمشاید تو بالاشهری چیزی رفتی چون چیزی که ما دیدیم عین بلوچا رنگ پوست تیره و قد کوتاه و خیلی لا ...

دختراشون آره قد متوسط هستن و زیبا 

نه پوست تیره شاید از دانشگاه ب اون بزرگی سرجمع ۵ یا ۶ نفر هم نمیشدن

اکثرا خوب بودن ، دانشگاهمون وسط شهر بوده آره نزدیک مرکز شهر 

اولین باره میشنوم مگه میشه تهران پرستار نخواد؟بیمارستان های خصوصی هم رفتی؟آزمون استخدامی وزارت بهداش ...

خصوصی میخواست اما من دلم میخواد ی جا دولتی باشم ک دیگه هی ترس تو دلم نباشه ک بندازن بیرون و اینا 

منم شرایط مالیم جوری نیست ک صبر کنم زیاد دوس دارم سریع مستقل بشم