2777
2789
عنوان

پسر عموی مامانم متاهله و ارتباطش با من

| مشاهده متن کامل بحث + 14377 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم جدا میشه

و منم از خودم مطمئنم که هیچوقت نه قراره رابطه ای باهاش داشته باشم و نه ازدواج کنم

دلم میسوزه واسه خودم که چرا؟ چرا تا اینجا ادامه دار شد؟

نمیدونم چیکار کنم بخدا انقدر پیگیره که اگه چتامونو بخونید فکر میکنید جداً عاشقمه

ذهنم درگیره نمیدونم چه غلطی کنم

بقران قسم نه باهاش رابطه ای داشتم ن تا الان بهش حرفی زدم که هواییش کنم

ده بار بهم گفته دوست دارم ولی من گفتم ندارم و این حرفا و رفتارات اشتباهه از بن

ده بار همین پیام دادن ساده رو هم تموم کردم ولی باز پیگیر میشه

نمیدونم چیکار کنم

امشب بهم گفت میخوام جدا شم و یکم زمان بره و شده باشه یک سال ده سال منتظرت میمونم و خودت میدونی که چقد دوستت دارم و میخوامت

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

باسنی ک خارش میکنه

خودشو سفارش میکنه

گلم

باید بلاکش میکردی

تو وکیل وسیعی 

بقول بچه ها مشاوری چیه؟

تو طرفداری بیناموس؟🤣😂

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

مطمئنم جدا میشهو منم از خودم مطمئنم که هیچوقت نه قراره رابطه ای باهاش داشته باشم و نه ازدواج کنمدلم ...

جمع کن خودتو رفتی کرم ریختی برای مرد متاهل عاشقش کردی حالا خودتو زدی مظلوم بازی جمع کن خودتو امیدوارم خدا جوابت رو بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دارم همه برنامه هارو حذف میکنم که دیگه نتونه پیگیر من شه

کاریم ندارم بهش اصلا

رفتم یه گوشی ساده گرفتم که یمدت کلا قابل دسترسی نباشم

میترسم از اینکه نکنه حرفی دنبالم دربیاره

نکنه تهدیدم کنه

همچین کاری نمیکنه ولی بازم میترسم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
مطمئنم جدا میشهو منم از خودم مطمئنم که هیچوقت نه قراره رابطه ای باهاش داشته باشم و نه ازدواج کنمدلم ...

اصلا مهم نیست اون چیکار میکنه از همه جا همه جا کامللل بلاکش کن وگرنه هیچ رفتار دیگه ای قابل توجیه نیست