2777
2789
عنوان

پسر عموی مامانم متاهله و ارتباطش با من

| مشاهده متن کامل بحث + 14377 بازدید | 132 پست
وایسا حداقل ببینیم تهش چیه

ته اش میخواد اسکرین بذاره قربون صدقه رفتنهای اون هرزه رو بذاره که اینو دوست داره و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ عشقی از دل خیانت شروع نمیشه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

گفتم که دیگه پیام نده ، وقتم و ذهنمو درگیر کردی و داری به زندگیم لطمه میزنی و اگه مشکلی داری حلش کن

انقدر با ناراحتی حرف میزد که بخدا نمیخواستم بهت لطمه بزنم و هدفی نداشتم

فقط میخوام داشته باشمت و نگهت دارم هر طوری که شده

بهم گفت هر چقدر لازم باشه منتظرن میمونم 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
عشقم کدوم تایپبک چایی داری بریم عصبی شدم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

تایپیک ندارم  خاستم همه متفرق بشن   چون دوس ندارم  بعضی از حرفا رفتارا چ خاسته ن ناخاسته  عادی سازی بشن     بدم میاد 

اگر گذاشتید کامل تعریف کنه🥴

صد سال سیاه می خوایم نکنه کاش کثافت کاریاشونو تو دل خودشون نگه دارن نریزن کف سایت بو لجن بگیره اینجا

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش