2777
2789

مادرشوهرم به دلیل اینکه توی ریز و درشت مسائل زندگیم دخالت می‌کرد حتی رفت و آمد خونه پدرم! و هر موقع خونش میرفتم بهم تیکه مینداخت و حتی بی احترامی می‌کرد دور از چشم شوهرم. شوهرم هم هیچکاری نمیکرد میگفت ولش کن . دیگه یه جا واقعا آستانه تحملم تموم شد و به مادرم اینا گفتم. خانواده منم مداخله کردن بهش گفتن که تموم کن کاراتو داری زندگی این دو نفر رو به هم میریزی و دیگه هم حق نداری به دختر ما بی احترامی کنی. دعوا نبوده، با زبون خوش گفته شده. و از اون به بعد من دیگه خونش نرفتم. و اون هم از ترس خانوادم، پاشو کشیده کنار و زندگیم هم رنگ آرامش گرفته. 

داریم میریم سفر زیارتی. مامانم میگه زنگ بزن ازش خداحافظی کن، بخاطر شوهرت. 

اینکارو بکنم؟ خودم کوچیک نمیشم؟ 

نظرتون رو درباره کاری که خانوادم کردن هم میشه بدونم؟ 

فکر می‌کنی مادرشوهرت عقب کشیده ؟؟

نه عزیزم 

اون یه مدت صبر می‌کنه و باز دخالت هاش رو شروع میکنه 

تنها کسی که می‌تونه جلوش رو بگیره اون شوهرت هستش که فککککر نکنم دودی ازش بلند بشه 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر می‌کنی مادرشوهرت عقب کشیده ؟؟نه عزیزم اون یه مدت صبر می‌کنه و باز دخالت هاش رو شروع میکنه تنها ک ...

نمیدونم به هر صورت از پدر و مادر من، و از آبروش خیلی می‌ترسه. کلی معذرت خواهی کرده. هارت و پورت میکنه ولی آدم ترسویی هست. 

به هر حال راه منم باز کرده که اگه باز پاشو از گلیمش درازتر کرد دیگه احترامشو نگه ندارم