2777
2789
عنوان

سرطان غدد لنفاوی

302 بازدید | 32 پست

کسی خدایی نکرده از اطرافیانتون بوده چقد میتونه خطرناک باشه

امروز جواب ی سری ازمایشاتم و گرفتم بلافاصله ارسال کردم برای پزشک(یکی از دوستانم هستن) و گفت باید گلبول سفید و پلاکتت چک‌بشه من در حال حاضر درگیر دونوع سرطانم سرطان سینه که خوش خیم هست البته احتمالا چون باید ام ار ای بدم و بعد بیوپسی بشم 

و تشخیص سرطان غدد لنفاوی که گفتن نیاز به سنو و ازمایشات بیشتر داره برای تاییدش 

یه حال عجیبیم 

شوک نیستم

بی خیالم انگار هیچی نیست 

حتی نگران بچه هامم نیستم

یه آهنگ گذاشتم و حتی نمیتونم گریه کنم بغض دارم که انگار مثل بقیه بغضام نیست و اشکام نمیاد 

فقط یه کلمه دکتری که برای ازمایش اخری منو فرستاد خیلی ناراحتم کرد اگه ی زمان بشکنه این بغض و گریه کنم فقط برای اون گریه میکنم برگشت گفت چند سالته گفتم۲۹ با ی ناراحتی عجیبی گفت برو این سنو‌رو‌هم بده جوونی حیفه 

واقعا جوونیمون حیف بود چی فکر میکردیم چی شد

کودکی نکردیم به امید جوانی 

جوانی که رسید 

گفتیم کاش کودکی میکردیم 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرمممم برات چقدر جوونی برای این دردا

خدا نکنه فقط از یه چیز ناراحتم 

تو همه مراحل زندگیم میگفتم فلان کارو کنم دیگه همه چی اوکیه انقد دویدم و در آخر نرسیدم به هیچی بعد یهو سوت پایان و زدن سنگینه برام 

میدونی خودم حسش میکنم که یه چیزی هست که دیگه مثل اتفاقات قبل نیست و خودم نمیخوام باورش کنم عجیبه حسش برام

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

توکل برخدا.ناامید نباش دخترخاله من سه نوع سرطان بدخیم داشتیک سال و نیم پشت سرهم عمل کرد و شیمی درمان ...

زنده باشن 

در مقابل حکمت خدا کسی نمیتونه اعتراضی کنه 

بازم شکر که حکمتش خیر بود برای دختر خالتون

خدا نکنه فقط از یه چیز ناراحتم تو همه مراحل زندگیم میگفتم فلان کارو کنم دیگه همه چی اوکیه انقد دویدم ...

الهی پیش مرگت بشم منن دردت بیاد برای من تو ناراحتی نکنی

اکانت دست دو مهربون❤️

زنده باشن در مقابل حکمت خدا کسی نمیتونه اعتراضی کنه بازم شکر که حکمتش خیر بود برای دختر خالتون

ممنون انشاالله خدا هم به شما سلامتی بده. 

به نظرم سرطان بیشتر از تاامیدی و ناراحتی میاد

درمانشم با امید و انگیزه امکان پذیر میشه

الهی پیش مرگت بشم منن دردت بیاد برای من تو ناراحتی نکنی

خدانکنه دختر این چ حرفیه اخه

ممنون انشاالله خدا هم به شما سلامتی بده. به نظرم سرطان بیشتر از تاامیدی و ناراحتی میاددرمانشم با امی ...

انشالله که همینطوره

عزیزم علائمتون برای اینکه دکتر گفتن شاید سرطان غده لنفاوی داری چی بود میشه بگین منم نگرانم برای خودم

من غده های پشت گوشم ب شدت میخارید درد میکرد میزد ب چشمم و زیر گردنم طوری دون دون معلوم بود و باد میکرد 

گفت ک این مشکل و نداری ی عفونت شدید در بدنته ک احتمالا از سینمه

آهان عزیزم انشالا که همیشه سالم باشین

قربان شما هرچی خدا میخواد ولی هر علامتی و پیگیری کن