2777
2789
عنوان

سرطان غدد لنفاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست

من آشالازی دارم

افسردگی دوره ای

۱۷ساله افسردگی دوره ای دارم

از۲۷سالگی آشالازی دارم🥺💔

زندگی نکردیم امیدوارم دنیای دیگه وجود داشته باشه😔😔

حداقل اونجا خوب زندگی کنیم😊🥺

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

قربان شما هرچی خدا میخواد ولی هر علامتی و پیگیری کن

من ۶..۷ ماهه غده لنفاوی زیر فکم کمی ورم داره تو این مدت چندبار آزمایش خون دادم نرمال بود سونوگرافی هم دادم گفتن سایزش ۶ میل هست و راکتیو نشون چندتا دکتر دادم گفتن می‌ره نگران نباش اما نرفت گاهی کم میشه کافی بیشتر میشه ورمش دردی هم نداره اون قسمت ورم ..  دوره طولانی هم آنتی بیوتیک خوردم نرفت

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچ اتفاقی نمیفته نترس زود زود خوب میشی مثل بقیه به ادامه زندگیت میرسی نا امید نباش خدا بزرگه ، سرطان سینه که بیشتر خانما دارن و اکثرا خوب میشن من دو نفر از نزدیک دیدم خوب شدن و برگشتن به روال عادی زندگی شون این یکی هم انشالله جوابش منفیه و چیزی نیست 

اول اینکه بدنت رو قوی کن چیزای مقوی بخور سیستم ایمنی بدنت رو قوی کن دوم از خدا ناامید نباش و روحیتو نباز مهم تر از همه روحیه ته که تاثیر میذاره رو روند بهبودی ، ایشالا هر چه زودتر کامل خوب میشی تا زمانی که پیر بشی و بچه هات سر و سامونی بگیرن بالاسرشون هستی قشنگم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

امیدوارم اتفاقات خوبی پیش روت باشه و کنار بچه هات از این به بعد زندگیتو لذت ببری

برای خدا کاری نداره 

امیدت زیاد باشه شک نکن به خوب شدنت و اصلا به مریضی فکر نکن

حالا من از ی دکتر توی اینستا از این حسابیا بودا میگفت اکثرا اینجور مریضی ها از وقتی عود میکنن که اون مشکل غده یا حالا هر چی رو دستکاری کنن

میگفت با انرژی خودتونو درمان کنید و نرید برای نمونه برداری

حالا البته اینا رو نمیشه انقدر راحت یکی مثل من دربارش صحبت کنه اما دلم میخواد امیدوار باشی و زودتر خووب خوب بشی

دورت بگردم عزیزم منم زیر بغلم غده کوچولو در میاد همش بنظرت چیه شما علائمتون چیه

خدا نکنه اون باید بری دکتر ی نپع کیسته

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

۲۹سالته دوستم جوونی و پر از انرژی و امید..نا امید نشو درمان‌ میشی با موفقیت .

هرچی خدا بخواد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من آشالازی دارمافسردگی دوره ای۱۷ساله افسردگی دوره ای دارماز۲۷سالگی آشالازی دارم🥺💔زندگی نکردیم امید ...

میگذره خوبه ک میگذره

من ۶..۷ ماهه غده لنفاوی زیر فکم کمی ورم داره تو این مدت چندبار آزمایش خون دادم نرمال بود سونوگرافی ه ...

دکتر جای دیگه برو

شاید گلبول هات و پلاکت هات بخاطر بیمارهای قبلیت بهم ریخته هست نگران نباش انشالله زودتر خوب میشی امید ...

دقیقا

عزیزم هیچ اتفاقی نمیفته نترس زود زود خوب میشی مثل بقیه به ادامه زندگیت میرسی نا امید نباش خدا بزرگه ...

روحیه داغونه

امیدوارم اتفاقات خوبی پیش روت باشه و کنار بچه هات از این به بعد زندگیتو لذت ببریبرای خدا کاری نداره ...

حالا من باید نمونه برداری کنم اخه تو یک ماه دو برابر شده