2777
2789
اسی سیاست داشته باش به شوهرت بگومیخوام دوتایی بریم بیرون منم مثل شماهروقت میخواستم بریم بیرون بچه ها ...

گفتم اتفاقا، ببین شما فکر کن من ۳ سال عقد بودم تو اون ۳ سال خواهرش اقلاً نگفت بزار یک دفعه من باهاشون نرم اینا تنها برن راحت باشن، حتی پررو پررو گفت خداشاهده بفهمم بدون من جایی رفتین من میدونم و شماها، یک سال ازم کوچیکتره

بعد که ما عروسی کردیم من اومدم نزدیک اینا جوری که پیاده میشه رفت و آمد کرد، این خانوم واسه خودش کلی دوست پیدا کرد هر روز هروز با یکی یا چند تا از دوستاش در حال خوشگذرونیه یه روز میره سینما، کنسرت، پیک نیک تو طبیعت، شهربازی و کلی جاهای تفریحی دیگه خداشاهده نزدیک ۲ ساله من نزدیک اینام صبح تا شب تو خونه تنهام این دختر یکککک بار نگفت زنداداشم تو این شهر کسی رو نداره جایی رو شاید نشناسه یه دفعه هم به این بگم باهم بریم بیرون

تا اینکه من این موضوع رو به شوهرم بعد از یک سال و نیم گفتم، گفتم از این ب بعد به خاطر این موضوعه که دلم میخواد فقط دوتایی بریم نه مادرت ن خواهرت یک بار نشد به من هم بگن همش مادر و دختری همه جا میرن خرید، کافه، دور زدن

مثلا عید من میخواستم برم بازار تهران خرید، با تنهایی خرید رفتن مشکلی ندارم اصلا ولی چون دم عید اونجا خیلی شلوغ میشه دوست داشتم یکی باشه که باهم بریم آخرشم دیدم تنهام نرفتم و نتونستم درست حسابی خرید کنم، بعد دیدم این مادر و دختر بلند شدن با فامیل هاشون رفتن، خب من به عنوان عروس خیلی بهم برمیخوره که مادرشوهرم با دخترعمه و دخترِدخترعمش میتونه بره خرید ولی به من که عروسش هستم نمیگه!!!

اصلا اصلا هم تا حالا بهشون بدی یا بی احترامی نکردم اینو خودشون هم همیشه همه جا میگن ولی نمیدونم چرا انقدر در حقم بدی میکنن. هر چقدر فکر میکنم میبینم واقعا کارشون اشتباهه، هی تو مثل دخترم میمونی کشکه. مادر اگه چند تا دختر داشته باشه جایی بخواد بره به همشون میگه دیگه درسته؟؟ والا من یه دونه عروسم کلا بغل گوششون هم زندگی میکنم پس چرا تفریح و خوشگذرونی هاشون یا مادر و دختریه یا با فامیلا؟ اما خداشاهده مهمون میخواد بیاد واسش از روز قبل زنگ میزنه میگه فردا صبح زود بیا کمک درصورتی که دخترش خونه ست، دو تا زن تو خونه باشن واسه ۴ نفر مهمون دیگه کار سختیه مگه؟

واسه منم اصلا شوهرم راضی نمیشد تنهابمونم واونم تنهاتوشهرشون وخونواده ی بشدت مذهبی داره منم نشستم بهش ...

دقیقا، منم بخاطر راحت نبودنم میخوام خونه بمونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میفهمم چی میگی من خونواده شوهرم ساعت ده شب خاموشی بودودستشویی توحیاط هروقت میخواستم برم مادرشوهرم ...

آره خونه پدرشوهرم اینا هم مشکلات خودشو داره، اول اینکه دستپختشون خوب نیست از ۱۰بار یک بار خورشت رو خوب درست میکنن، ماکارونی هاشون هم اصلا خوب نیست بدمزه و خشکککک و خمیر و همه رشته ها به هم چسبیده مواد ماکارونی هم کم میزنن انگار داری ماکارونی خالی میخوری، هفته ای دوبار هم درست میکنن من اصلا از گلوم پایین نمیره، قرمه و قیمه هاشون هم که هیچوقت حبوباتش پخته شده و نرم نیست

خب من نمیتونم اینجوری بخورم نمیدونم خودشون چجوری لپه یا لوبیای سفت میخورن. بعد مثلا اگه از نشستن طولانی مدت پیششون کمرم یا پام درد بگیره برم اتاق یکم دراز بکشم ناراحت میشن، اگه گرمم باشه روم نمیشه چیزی بگم

آبشون هم بیشتر وقتا قطعه اینام تو این وضعیت که آب ندارن بلد نیستن دوتا بطری آب بزارن تو یخچال که تشنه میشن بخورن، میری آب برداری میبینی بطری خالی تو یخچاله