2777
2789
من کسی پیشم نمی اومد حقیقتا یه جورایی هم میرفتم خونه مادرشوهرم ازم کارمیکشیدوخیلی اذیتم میکرد نرفتنم ...

دقیقا مثل من

من مثلا دیشب که اونجا بودم معده درد گرفتم از گرسنگی ساعت ۱۰ ونیم شام آوردن خب من همیشه ۸شب شامم آماده ست الانم خونه ی خودمم شامم رو خوردم ولی اونا تازه الان شروع میکنن به غذا درست کردن، دیشب واقعا معدم اذیت شد بعد ک شام آوردن خوشحال شدم گفتم راحت شدم دستپخت خوبی هم ندارن اصلا نتونستم غذا بخورم از قرمه سبزی فقط و فقط لوبیا بود و خشکه خشکککک خورشت یه قطره آب نداشت رومم نمیشه برم بگم گرسنه موندم ک

چیز خاصی نشده عزیزم میخواستم بدونم آقایون دیگه نسبت به این موضوع که همسرشون خونه تنها بمونه چه برخور ...

طبیعیه گلم اون به خانوداش بیشترین اعتمادو داره که به دست اونا میخواد بسپرتت  از خانواده شوهرت خوشت نمیاد که نمیری یا دوست داری خونه بمونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل همسر منه پسهرچی هم باهاش صحبت میکنم نتیجه ای ندارهبعد برمیگرده جوری حرف میزنه که من خودم راضی بش ...

دقیقا دقیقا شوهر منم همینه 

البته شوهر من در ماه دو بار شب کاره 

نه همیشه

طبیعیه گلم اون به خانوداش بیشترین اعتمادو داره که به دست اونا میخواد بسپرتت از خانواده شوهرت خوشت ن ...

نه مشکلی باهاشون ندارم خوبیم باهم. بعضی وقتا هم که یادشون باشه زنگ میزنن میگن بیا اینجا تنها نمون.

ولی معذبم یک هفته هر شب بخوام اونجا باشم و خب یه سری چیزا اذیتم میکنه مثلا من همیشه ۸شب غذا میخورم که تا موقع خواب هضم شده باشه، اونا تازه اون موقع شروع میکنن ب غذا درست کردن و خب دستپختشون هم خوب نیست متاسفانه :( مثلا دیشب اونجا بودم معدم خیلی درد گرفت از گرسنگی ۱۰ ونیم شام آوردن ولی نتونستم به اندازه بخورم، مقدار لوبیا از سبزی خیلی خیلی بیشتر بود انگار سبزیه قرمه رو به اندازه ۴نفر ریخته بودن ولی لوبیا به اندازه ی ۸،۹ نفر بود و کاملا خورشت خشک و بی آب بود خب من دیشب گرسنه موندم

یا اینکه با خواهر شوهرم باهم تو اتاق میخوابیم اون ۷صبح میخواد بره سرکار از ساعت ۶ گوشیش یکسره زنگ میخوره و شاید باورت نشه آلارم گوشیش جوری تنظیم شده که تا خودش قطع نکنه، قطع نمیشه من باید ۱۰ دفعه صداش کنم بیدارش کنم خودش بیدار نمیشه

نه مشکلی باهاشون ندارم خوبیم باهم. بعضی وقتا هم که یادشون باشه زنگ میزنن میگن بیا اینجا تنها نمون.ول ...

یه باشگاهی چیزی ثبت نام کن که تایمش از شنبه تا چهارشنبه باشه و شب باشه اگه تو اون روزا ازت دعوت کردن که بری باشگاه رو بهونه کن میمونه آخر هفته همیشه پنجشنبه هارو برو خونشون که عادت بشه براشون و  برای تو جمعه روهم که شوهرت خونست      این کاری بود که من میکردم اگه جای تو بودم

یه باشگاهی چیزی ثبت نام کن که تایمش از شنبه تا چهارشنبه باشه و شب باشه اگه تو اون روزا ازت دعوت کردن ...

راستش شب که نمیتونم برم مخصوصا اینکه همسرم هم نیست

اتفاقا شب بخوام بیرون باشم که صد در صد میگن پس بیرونی برگرد خونه ی ما😂 اونا حرفی ندارن، من مشکلم شوهرمه

حالا چیزی هم نمیگه ها ولی قهر میکنه دلخور میشه :/

وگرنه اونا این هفته می‌دونستن شوهرم شب کاره اصلا یه زنگ نزدن که بگن کجایی تنهایی یا نه 

میونی با همسایه هات رفت آمد کنی

با همسایه ها ارتباطی ندارم ب جز سلام احوال پرسی

بعدم با همسایه روز میشه رفت و آمد کرد، شب من وقتی تنهام نمیتونم ب غریبه اعتماد کنم و متوجهش کنم که تنهام

با همسایه ها ارتباطی ندارم ب جز سلام احوال پرسیبعدم با همسایه روز میشه رفت و آمد کرد، شب من وقتی تنه ...

ببین گلم اول باد بفهمی که شوهرت میخواد تنها نمونی یا میخواد با خانوداش بمونی

ببین گلم اول باد بفهمی که شوهرت میخواد تنها نمونی یا میخواد با خانوداش بمونی

جوابمو درست نمیده باورت میشه؟😂😂 فکر کنم مهم اینه که تنها نباشم چون اگه خانوادم مثل اونا نزدیک بودن میدونم ک براش فرقی نمیکرد پیش کدوم خانواده میرم

نمیدونم انگار استرس میگیره حالا از چی نمیدونم!!

وگرنه اعتماد داره بهم اما هرچی میگم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد شام میخورم فیلم میبینم میخوابم درو هم قفل میکنم یک جفت کفش شوهرمو هم میزارم جلوی در، باز نمیدونم مشکلش چیه الان از وقتی که رفته زنگ نزده چون ناراحته نرفتم اونجا

اگه نمیخواد تنها باشی میتونی یه بچه بیاری

بچه رو که قصد داریم ولی به هر حال تا اون موقع نمیشه که منو مجبور کنه تنها نمون و وقتی میگم می مونم خونه با قهر بره سرکار

اما به هرحال دارم عادتش میدم حالا نهایت چندبار با دلخوری و قهر بره اما عادت میکنه شرایط اینه. منم یه مدلی ام خیلی راحت نیستم که خودم زنگ بزنم بهشون بگم من دارم میام اونجا

اونا میدونن پسرشون شب کاره وقتی من نمیرم به روی خودشون نمیارن بعدش که منو میبینن میگن چرا تنها موندی میومدی اینجا

اون موقع کیه؟

نمیدونم که، فعلا تازه رفتم دکتر برام آزمایشات و سونو قبل بارداری نوشته یکم پلی کیستیک هستم باید ورزش و اصلاح سبک کنم بعدش اقدام کنم بعد از اقدام هم دیگه نمیدونم با بار چندم و بعد از چند وقت نتیجه میده