2777
2789

دعا کنین انتظارمون برای گرفتن بچه از بهزستی کم باشه سریع بهمون بدن تو رو خدا دعا کنین خیلی به دعاتون نیاز دارم😣😔😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی خیره پیش بیاد

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

به خانواده چه ربطی داره فقط خودتو شوهرته قربونت برم باور کن من خیلی دوست دارم مادر یه بچه یتیم یا بیمادر بشم دوست دارم بعدها حتی اگر خودم باردار بودم یه بچه دیگه رو بیارم بزرگ کنم حس میکنم برکت میاره یکی از فامیلا اورد زندگیشون از اینرو به اونرو شد