2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اوونکه اره هم خون عزیزترینه ولی زندگی جهنم میشه در حرف ساده اس

من زندگی راحتی ندارم حتی ثابت کردم ، به خاطر مامانم و ابجیم از همه چیز گذشتم و..... از بچگی لباس شستن و غذا درست کردن کارهای خونه و بیرون گردن من و.... به خاطر همین میگم تا خدا بهم سلامتی بده همه جور کنارشان هستم

خب اوونکه اره هم خون عزیزترینه ولی زندگی جهنم میشه در حرف ساده اس

من زندگی راحتی ندارم حتی ثابت کردم ، به خاطر مامانم و ابجیم از همه چیز گذشتم و..... از بچگی لباس شستن و غذا درست کردن کارهای خونه و بیرون گردن من و.... به خاطر همین میگم تا خدا بهم سلامتی بده همه جور کنارشان هستم

معلولیتش مادرزادی بوده یا نه؟تشنج یا تو حادثه

نه قوربونش برم سالم دنیا اومد بچه اخر هم هست 

ولی زردی گرفت مادرم تجربه زردی رو بقیه بچه هاش نداشت 

دیر بردن دکتر و بیمارستان 😔اثرش رو گذاشت 

ودر ۱۱ماهگیش متوجه شدیم cp هست 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

نه قوربونش برم سالم دنیا اومد بچه اخر هم هست ولی زردی گرفت مادرم تجربه زردی رو بقیه بچه هاش نداشت دی ...

خب همون دیگه خودت میگی بچه ی اخره مادرت هم که نمیدونسته قراره این مشکل براش پیش بیاد انشالا خدا شفاش بده 

خب همون دیگه خودت میگی بچه ی اخره مادرت هم که نمیدونسته قراره این مشکل براش پیش بیاد انشالا خدا شفاش ...

اوونکه اره 

ولی اینجا چندبار دیذم بچه اولی مریض بوده میخواستن دومی سومس بیارن 

دلم میگیره 

میگم یکم همزاد پنداری کنن 😔😔

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل