2777
2789
عنوان

خانوم های که عاشق بچه هاشون هستن

118 بازدید | 17 پست

از اینکه عشق به بچه عشق یکطرفست و در آینده اون بچه که براش میمیری اولویت اولش بچه خودشه بعد احتمالا همسرش میشه ، آیا این موضوع باعث ناراحتی شما نمیشه 

خیر

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

این ارزومه 😃🤩

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، چون از همین حالا هم پسر بزرگم چندان مهر و عاطفه ای به من نداره

چند سالشه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

هر بچه‌ای هم باید بره سر زندگی خودش دنبال سرنوشتش خانواده تشکیل بده سر و سامون بگیره از زندگیش لذت ببره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من الان خودم برای پدر و مادرم حاضرم بمیرم در صورتی که خودم دوتا بچه دارم 

کی گفته وقتی بچه بزرگ شد اولویت اولش بچه و همسرشه 

درسته باید بیشتر هواشون داشته باشیم ولی پدر و مادر چیز دیگه ای هستن به قول معروف هر گلی یه بویی داره