2777
2789
عنوان

تجربه من از لیزر موهای زائد✨

1090 بازدید | 81 پست

من از وقتی یادمه با پشمانم درگیر بودم و در تاپیک های قبلیم توضیح دادم راه های مختلفی رو امتحان کردم

در نهایت به لیزر رسیدم 

من با دستگاه رولی میرم و راضیم

تا حالا ۶ جلسه رفتم

و نکاتی که باید رعایت کنیم:

من بجای ژیلت با پودر موبر شیو میکنم

و بین جلسات شیوه نمیکنم 

همون ماهی ی بار شب قبل لیزر

قرص زینک و بیوتین و مشکلات هورمونی شیو قبل ۱۴ روز بعد لیزر باعث جواب نگرفتنتون میشه

البته من خودم pco دارم و مشکلی نیس برای لیزر

سعی کنین روزی که لیزر میکنین به قسمتایی که لیزر کردین آب نخوره تاثیر بهتری رو ریزشش داره 

اسکراب بعد دو س روز ک لیزر کردید و موها داره درمیاد خوبه و از زیر پوستی شدن موها جلوگیری می‌کنه 

کلا اسکراب بدن خیلی خوبه و بعدش حتما لوسیون 

من پماد بی حسی نمی‌زنم حس میکنم خوب نیست

واقعا درد دارههه ولی خب می ارزه 

توی پرسه درمان صبر داشته باشین چون به هر بدنی ی جور واکنشون میده یکی زودتر و یکی دیرتر و این به معنی تاثیر نزاشتن نیس

جلسه اول من بعد ۱۰ تا ۱۵ روز ک موها شروع به ریختن میکنه ۷۰ درصد ریزش داشتم و پوستم روشن تر و بهتر شده بود

اخرای ماه دوباره شروع به درومدن می‌کنه و شب قبلش شیو و این روند ادامه داره...

جلسه سوم و پنجم رویش داشتم بهم گفت جلسه ششم هم رویش زیادی دارم هفتم و هشتم ریزش شدید و پایدار میشه

بعد لیزر پماد زینک بزنین قرمزی کبودی طبیعیه

من رونم پام بهتر از همه جا و بعد زیر بغل و بعد ساق پا و آخرسر بیکینی جواب داده

کلا بیکینی مخصوصا پاییناش طول می‌کشه تا امید نشید

بنظرم صبر و درد ارزششو داره و پوست زیبایی و براتون میسازع و البته دردسر کمتر

سوالی داشتین میتونین بپرسینن🫶

پیچیده تر از آنم که تو بفهمی مرا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر بهترین تصمیمی هست که یک خانم برای بدنش میگیره

من چندساله انجام دادم و شش ماه یکبار برای شارژ میرم و بشدت راضیم عملا هیچ مویی ندارم دیگه هیچ جای بدنم 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......