2777
2789

ممنونم از اینکه قابل دونستید اومدید اینجا. راستش من عاشق عناب هستم و خیلی استفاده می کنیم معمولا به صورت دمنوش. به خاطر فوایدی که داره. بعد همیشه بسته ای می خریدیم از عطاری ها هر بار. امسال تصمیم گرفتیم عناب از خود بیرجند بخریم یکجا و کیلویی.

رفتم توی دیوار بیرجند دیدم همه قیمتی و همه جوری هست. مثلا کیلویی ۲۵ و ۳۰ هزار بود. کیلویی ۶۰ و ۵۰ و ۷۰ هزار بود. کیلویی ۱۰۰ هزار و ۱۵۰ هزارم بود.  خب اینا چه فرقی دارن.‌ ما کیلویی چندشو‌ بخریم؟ باغدار کیلو چنده؟ مغازه دار کیلو چند؟ نکنه اونا که مثلاً کیلو ۲۵ و ۳۰ تومنه خیلی کهنه و مونده و مال سالها قبل هستن و دیگه خاصیت خودشو از دست داده. یا اگر هیچ فرقی خاصی ندارن از لحاظ فواید و ویتامین و مواد معدنیش خب ما همون کیلویی ۳۰ و ۴۰ تومنشو ولی بیشتر سفارش بدیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

اختلاف قیمت ها به اندازه عناب ها هم بستگی داره

یعنی ممکنه کیفیت بدی نداشته باشند فقط چون کوچکتر هستن ارزون تر باشن

و اون کوچیک ها رو می‌تونی بگیری به صورت دمنوش استفاده کنی

تقریبا برا ده روز دیگه میچینن و برا ما امسال که هنوز خیسه و تازه خوشمزه کیلو ۶۰تومنه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
نرمالش که عناب تازه هم باشه کیلویی چند باید بدن؟ که گول نخوریم

۶۰یا۷۰

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
تقریبا برا ده روز دیگه میچینن و برا ما امسال که هنوز خیسه و تازه خوشمزه کیلو ۶۰تومنه

اوف اوف جدی؟ خیلیم گرون نیست پس تازه ش

حالا من گفتم ارزونه گرونش نکنن صلوات

الان فصل برداشت عناب تازه هست که مثل میوه مصرف میشه

تقریبا بافتش مثل میوه هایی شبیه گلابی و سیب هست البته مزه عناب تازه رو نمی‌دونم چطوری توضیح بدم

همون عناب رو اگر خشک کنی می تونی تا سال آینده به عنوان آجیل یا برای دم نوش استفاده کنی

الان فصل برداشت عناب تازه هست که مثل میوه مصرف میشهتقریبا بافتش مثل میوه هایی شبیه گلابی و سیب هست ا ...

من همیشه از عطاری هاشو خوردم فقط یک بار آبان ماه بود اتفاقی کمی تازه ترش هم دیدیم اینجا و خریدیم