2777
2789

بچه ها با دقت بخونید ...یک مشکلی از بچگی سالها درگیرم نمیدونم باید چطور حلش کنم ب کی مراجعه کنم این مشکلم هر شب نیست هرزگاهیه ..ممکنه تا چند ماه نباشه ...چه جوری بگم گاهی اوقات وقتی میخابم خواب نیستا خواب دیدن فرق داره وقتی این حالت میشم وقتی روح از بدن جدا میشه انگار حس سنگینی دارم و صدای نفس کشیدن کسی رو حس میکنم همونجا روی خودم هستم و یک چیز ک‌نمیدونم چیه مدام منو ازار و اذیت میکنه گلومو‌فشار میده که منو خفه کنه من قدرت تکلم ندارم فقط از خودم دفاع میکنم یکی دوبار مامانم فهمید گف تو خواب ناله میکنی چرا ..و گاهی صدای جیغ بلندمیشنوم دست های بسیار سردی دارن صدای نفسش ک روی من احساس میکنم اینهایی ک میگم مربوط ب جسمم نیست روحم درک میکنه بعد ک از خواب بیدار میشم چیزی دوربرم نیست تا چشمم ب خواب میره ممکنه باز سراغم بیادبا جسمم کاری ندارن شب بوده چند بارهی بیدار شدم ایت الکرسی خوندم باز خوابیدم باز میان ممکنه با یکبار بیدار شدن نیان باور کنید توهم نیست اگر توهمی بودم ک تو بیداری باید ببینم وقتی میخوابم اینجوری میشم اونم نه همیشه مخصوصا شبهایی ک تنها باشم و‌اتاقم تاریک باشه بیشتر میان یا با خودم میگن امشب باز نیان گاهی بهشون فکر کنم میان سراغم آزارو‌اذیت بصورت خفگی یا یکی دوبار رابطه جنسی ..ومن مقاومت میکنم و‌نمیزارم اصلا ربطی ب این ک شام سنگین خوردم یا استرس داشتمم نداره چکار کنم برای این مشکل از چیه علتش چیه از بچگی این مشکلو دارم سالها تو‌خودم ریختم ب کسی نگفتم گفتم کسی باور نمیکنه موندم چکار کنم اینا چی ان ؟😔

وقتی روح ازبدنت خارج میشه متوجه میشی؟یعنی جسمتومیبینی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ چرا بگم‌ از دوران راهنماییم این مشکلو‌دارم نمیدونم چرا علتش چیه دوست دارم مشکلم حل بشه همین ده ...

ببین اگه روحت از بدنت خارج میشه و جسمت رو میبینی این یه نوع قدرته،بهش میگن پرواز روح

واسه اون قسمت ازار و اذیت هم شاید جن عاشق داری

یه چند شب قرآن بذار بالا سرت ببین بازم میان یا نه

نور و عشق الهی جاریست✨

وقتی روح ازبدنت خارج میشه متوجه میشی؟یعنی جسمتومیبینی؟

میفهمم درک دارم ولی تکلم اصلا ندارم روی خودم هستم سریع سعی  مثل مکش سعی میکنم برم داخل خودم چون وقتی بیدار میشم باهام کاری ندارن 

توی اینستاکرام پیج حامد طهماسبی رو پیدا کن هر چند وقت یبار حرز امام جواد سفارش می گیره و میده یه آدم خوب می نویسه، خرز باهات باشه راحت میشی. هر بار هم میری حمون یه غسل بگیر بگو غسل  میکنم هر غسلی که به گردنمه. قبل از خواب هم وضو بگیر دیگه کامل حل میشه مشکل

الحمد لله کما هو اهله
میفهمم درک دارم ولی تکلم اصلا ندارم روی خودم هستم سریع سعی مثل مکش سعی میکنم برم داخل خودم چون وقتی ...

شبابالاسرت قرآن بذاربخواب منم چندبارازبدنم خارج شدم ولی اذیتم نکردن نمیتونی رفتارتوکنترل کنی یعنی ارادی نیست؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

توی اینستاکرام پیج حامد طهماسبی رو پیدا کن هر چند وقت یبار حرز امام جواد سفارش می گیره و میده یه آدم ...

ممنونم ازتون آدمی ام‌حتی نماز و قران میخونم بازم اینجوری میشم یا بگی مشکل اختلال روان دارم توهم دارم نه اصلا ندارم.

شبابالاسرت قرآن بذاربخواب منم چندبارازبدنم خارج شدم ولی اذیتم نکردن نمیتونی رفتارتوکنترل کنی یعنی ار ...

نه غیرارادی سختیش اونجایی ک قدرت تکلم ندارم و‌عذاب میکشم و ازارو‌اذیت میشم انگار دارن خفت میکنن صدای نفسش روی من میشنوم ولی نمیبینمش  

ممنونم ازتون آدمی ام‌حتی نماز و قران میخونم بازم اینجوری میشم یا بگی مشکل اختلال روان دارم توهم دارم ...

پیش میاد نگران نباش با اونا که گفتم خل میشه، حالا تا حرز نگرفتی، بقیه رو رعایت کن. رختخوابت هم همیشه شسته و پاک باشه

الحمد لله کما هو اهله
ببین اگه روحت از بدنت خارج میشه و جسمت رو میبینی این یه نوع قدرته،بهش میگن پرواز روحواسه اون قسمت از ...

یکبار شب خواب بودم ساعت سه صبح این فرق میکنه ازارو‌اذیت نبود ساعت سه و‌نیم صبح بود یهویی تا گردن سرم اومد بالا داشتم فضای اناق نگاه میکردم اینجوری نبوذ ک پشت سرمو‌نبینم ب تمام فضای اتاق تسلط کامل داشتم چپ و‌راست و پشت سر و جلو  روبرومو نگاه کردم دیدم یک نفر با لباس تقریبا میشه گفت شیری و سفید رنگ بالاسرم ایستاده بود قد بلند بود خیلی و جنسیتش حتی نفهمیدم دست نداشت جسم داشته باشه ب من نگاه کرد من هی از بدنم می اومدم بالا دوست داشتم ببینمش هیچ ترسی نداشتم انگار ترس برام معنی نداشت نمیدانم چرا ب یکباره اون شخص ب سمت گوشه دیوار رفت و‌محو شد من برگشتم ارام ارام ب سمت خودم و اون لحظه سختترین بودک وارد خودم بشم اونم فقط تا ناحیه گردن بیرون بودم نه کلش خیلی عذاب اور بود ب محضی ک وارد شدم با درد زیاد ک ب جسمم نبود انگار دوتا بودم ب اون دومی وارد شده بود چشمام باز شد و بینهاست ترسیده بودم این یک مورد خیلی برام عجیب بود ...

یکبار شب خواب بودم ساعت سه صبح این فرق میکنه ازارو‌اذیت نبود ساعت سه و‌نیم صبح بود یهویی تا گردن سرم ...

برو پی دی اف سفر روح مایکل نیوتون رو بخون

شاید روح های زندگی گذشتت بودن که دلتنگت شدن،باتوجه به اینکه نترسیدی ازشون

نور و عشق الهی جاریست✨

[QUOTE=390956892]شبابالاسرت قرآن بذاربخواب منم چندبارازبدنم خارج شدم ولی اذیتم نکردن نمیتونی رفتارتوکنترل کنی یعنی ار ...

یکبار شب خواب بودم ساعت سه صبح این فرق میکنه ازارو‌اذیت نبود ساعت سه و‌نیم صبح بود یهویی تا گردن  اومدم بالا داشتم فضای اناق نگاه میکردم اینجوری نبوذ ک پشت سرمو‌نبینم ب تمام فضای اتاق تسلط کامل داشتم چپ و‌راست و پشت سر و جلو  روبرومو نگاه کردم دیدم یک نفر با لباس تقریبا میشه گفت شیری و سفید رنگ بالاسرم ایستاده بود قد بلند بود خیلی و جنسیتش حتی نفهمیدم دست نداشت جسم نداشت ب من نگاه کرد من هی از بدنم می اومدم بالا دوست داشتم ببینمش هیچ ترسی نداشتم انگار ترس برام معنی نداشت نمیدانم چرا ب یکباره اون شخص ب سمت گوشه دیوار رفت و‌محو شد ومن برگشتم ارام ارام ب سمت خودم و اون لحظه سختترین بودک وارد خودم بشم اونم فقط تا ناحیه گردن بیرون بودم اونم تا گردن سرم اومد ه بود بالا نه کل روح خیلی عذاب اور بود ب محضی ک وارد شدم با درد زیاد ک ب جسمم وارد نشده بود  انگار دوتا بودم این درد ب اون دومی وارد شده بود انگار یک چیزی جا نمیشه و‌تو باید ب زور اونو داخل کنی با سختی وارد شدم همین ک‌وارد شدم چشمام که باز شد و بینهایت ترسیده بودم چند دقیقه فقط توش قلب و‌ترس گیج و‌منگ بودم این یک مورد خیلی برام عجیب بود....

[QUOTE=390956892]شبابالاسرت قرآن بذاربخواب منم چندبارازبدنم خارج شدم ولی اذیتم نکردن نمیتونی رفتارتو ...

تجربه تقریبااین مدای داشتم که بادردواردبشم