2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدید و بچه دارید دوری از بچه خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 51 پست
اسي چقد حالت و شرايط زندگيت مثل منه، من دو تا دختر دارم ٧ و ٥ موندم بين رفتن و موندن😔

شماهم نمیزاره با کسی رفت و امد کنید؟

من یبار رفتم انقد پادرمیونی کردن و گفتن تغیر کرده تا برگشتم‌ولی خیلی بدتر شده 

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها همین طوری هم حوصله ی بچه ی خودشون رو ندارن فکر میکنی بعد طلاق سراغی از بچه میگیرن.

اره میگیرن وقتی مادروخواهری داشته باشن که بچه رو نگه داره خودشونم عاشق بچه باشن

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
دخترات خیلی کوچیکن سعی کن صبر کنی یه کم بزرگتر شن شاید خدا خواست زندگیت آروم شد

شوهرم خيلي لجبازه و سختگير ، به زمين و زمان گير ميده رفت و آمدمون واقعا محدوده😔طلاق عاطفي داريم

دختر بزرگم ميگه مامان هيچ جا نرو بمون همينجوري بابا باهات حرف نميزنه خوبه😔

شاید الان لج کرده درو قفل میکنه سعی کن رامش کنی البته میدونم مردی که نخواد درست بشه نمیشه نمیدونم چ ...

درو قفل نمیکنه اما نمیزاره حتی تلفنی باکسی حرف بزنم و کسی و ببینم 

امیدم به درست شدن بود ولی نمیشه و همش تاکید میکنه تا اخر عمرم باهیچ کسی از خانواده تو رفت و اند نمیکنم و نمیزارم بچمو هم ببینن 

امروز که گفت دیگه نمیزارم‌مامانتو ببینی ارزوی دیرنش و باید به گور ببری

دقیقا من بچه هام همیشه انتخابشون من بودم الان دوماهه بردشون پیش خودشن میگن ما میخوایم پیش بابا باشیم

میان پیشت 

بچه هرجای دنیا بره اخر برمیگرده پیش مادر

الان حتما نگاهشون به باج هایی هست که پدر میده

خيلي بده شوهر بددل و شكاك😔خدا همه رو به راه راست هدايت كنه

بد دل نیس کینه داره از خانوادم 

سر قهری که کردم و اون مدتی که پیش خانوادم بودم

چند وقته برگشتی؟

۳ماه

میان پیشت بچه هرجای دنیا بره اخر برمیگرده پیش مادرالان حتما نگاهشون به باج هایی هست که پدر میده

خدا کنه براشون گربه خریده طوطی خریده دوچرخه خریده که پیش من نیان اونا هم بچن گول خوردن ولی من تا کی تحمل کنم دوست دارم خودمو راحت کنم از خدا میترسم