2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدید و بچه دارید دوری از بچه خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میشه تحمل کنی تحمل کن من دوماه نشده که بچه هامو ندیدم قهرم با شوهرم دارم از دوریشون پر پر میشم

یه مدت قهر بودیم تازه برگشتم ولی زندانیم کرده اجازه رفت واند باکسی و نمیده 

خونه مادرمم جدیدا نمیزاره برم اگرم بامنت بزاره احازه نمیده بچم بیاد

خسته شدم مگه گناهم چیه که اسیر و زندانی باشم

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

حضانت بچه هام با منه 

ولی خب اولش نه ولی الان با پدرشون در ارتباط هستند

به خاطر اینکه دور از هم زندگی می‌کنیم.

هر روز به بچه ها زنگ میزنه تماس تصویری براشون کادو پست میکنه 

و اینکه شما اگه جدا شدی حق دیدن بچه هات آخر هفته ها داری 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

دوری از بچه ادمومیکشه😭😭😭😭😭😭

خدایا

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
از دوری بچش؟متاسفم واقعا

کلا دل طلاق را نداشت

شوهرش خ ی  ا  ن  ت  کرد 

با یک زن دیگه بود

اون گفت زنت را طلاق بده

مادرشوهره هم استقبال کرد

خواهرم دو شیفت کارمند بود 

شوهره تنها تو خونه  بازیگوشی می کرده

اگه میشه تحمل کنی تحمل کن من دوماه نشده که بچه هامو ندیدم قهرم با شوهرم دارم از دوریشون پر پر میشم

خیلی سخته 

الان‌نگاه بچم میکنم قلبم‌میگیره

اگه مرد پولدار تر باشه بعد از هفت سالگی میدن به پدر بچه ها هم زرنگنمیرن طرف والد پولدارتر

بعد ۷سال که میدن پدر 

دختر ۹سالگی خودش انتخاب میکنه پیش کی بمونه

اگه مرد پولدار تر باشه بعد از هفت سالگی میدن به پدر بچه ها هم زرنگنمیرن طرف والد پولدارتر

حضانت طبق قانون تا هفت سالگی با مادره

بعد 7 سالگی دختر تا 9 سالگی و پسرم تا 15 سالگی حضانتشون با پدره... بعد اینم ک عاقل و بالغ شدن خودشون انتخاب میکنن با کی باشن

این طبق قانونه ولی قاضی ب وضع روحی روانی و... دو طرف هم نگاه میکنه و ممکنه مطابق قانون حکم نده... یا زن و شوهر خودشون توافق کنن ک تا قبل 9 و 15 سالگی با کدومشون باشه

باشد ک بگشایی دری🍃گویی ک برخیز اَندر آ

خیلی سخته الان‌نگاه بچم میکنم قلبم‌میگیره

شاید الان لج کرده درو قفل میکنه سعی کن رامش کنی البته میدونم مردی که نخواد درست بشه نمیشه  نمیدونم چی بگم خدا ب دلت ارامش بده تا جایی که میتونی خونه شوهر رو تحمل کن  ولی بدون بچه نمیشه منکه دارم روانی میشم