2777
2789
عنوان

خانمایی که جدا شدید و بچه دارید دوری از بچه خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 51 پست
خدا کنه براشون گربه خریده طوطی خریده دوچرخه خریده که پیش من نیان اونا هم بچن گول خوردن ولی من تا کی ...

همین دیگه 

ازاین مردا دورم بوده دیدم

برمیگردن صبوری کن توکلت بخدا باشه

اقدام کن اخر هفته ها بیان پیشت از دلتنگیت کم بشه

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اونایی که واسطه شدن نمیشه حرف بزنی

چکار کنن 

اونا فقط خواستن من‌برگردم 

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
اخه راهمون دوره از هم من لرستانم اونا ابادان نمیتونم رفت و امد سخته

ان شاا...درست میشه خدای ماهم بزرگه 

بلاخره یه روز اه دل مادر به یه جایی میرسه خدایی هم هست

بگو شما ضامنش شدین این همون ادمه

نمیدونم