2777
2789
فیلم inception رو دیدی؟!قبلا یه استاد معنوی رو فالو داشتم یکسری خوابها و تجربیات سال‌های اول آگاهیشو ...

نه عزیزم فیلمش ندیدم امشب حتما میبنم گلم چه جالب ممنون که گفتی عزیزم اره انگار نباید بگی که میدونی خوابی انگار سیستمشون خراب میکنه 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

وای عزیزم حتی تصورش هم مو به تن ادم سیخ میکنه خیلی ترسناک و وحشتناک

اره اون موقع یادمه از خوابیدن میترسیدم 

اما خدا مهربونم یه خواب دیگه گذاشت تو دامنم ک الان چند سالی هست همیشه ب امید دیدن اون خواب خیلی میخوابم🤗😂❤️

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم تعبیر خوبی داشته باشه

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد...                                                                                                                                       (کاربری دست دو نفره) 

اره اون موقع یادمه از خوابیدن میترسیدم اما خدا مهربونم یه خواب دیگه گذاشت تو دامنم ک الان چند سالی ه ...

الهی عزیزم چه عالی من که در کودکی تجربیات ماوراء خیلی وحشتناکی داشتم نه صرفاً خواب بلکه تو دنیا واقعی 

الهی عزیزم چه عالی من که در کودکی تجربیات ماوراء خیلی وحشتناکی داشتم نه صرفاً خواب بلکه تو دنیا واقع ...

ویی💔ان شاءالله خیر باشه برات 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

دقیافه یه ساعت تمام گریه مردمهی به مامانم میگفتم ببخشید پرتت کردم🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الهی عزیزم 💔واقعا خیلی بده خداروشکر همش خواب بود

من دیشب خواب دیدم رفتم پسر بازی😳😂داشتم دور برگردون دور میزدم یهو کلاجم افتاد برگشتم اوردم وصلش کرد ...

😁😁😁 خیلی خواب سمی بودش

من چندبار خواب رابطه جن سی دیدم، با ادمای کاملا غریبه با چهره های کاملا واضح! ببخشید خیلی معذرت میخا ...

اوه چه وحشناک