2777
2789

چهره یه مرد ترسناک رو دیدم

وقتی سرچ زدم داخل اینترنت دیدم یه عده نسبتا زیادی از ادما از ملیت های مختلف هم این چهره رو دیدن

گاهی به دنبال کشتن و اسیب زدن بوده، گاهی نصیحت و پند میداده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چند شبه خواب مار میبینم دیگه خسته شدم 

دیشبم خواب دیدم توی رخت خوابم و یه مار قرمز و سیاه خیلی بلند داره روی پتوم رد میشه و دختر عموم همش میگه نیا بیرو نیا بیرون نیشت میزنه 

دیگه واقعا خسته شدم از بس خواب بد میبینم

اره عزیزم خیلی انگار بازیشون خراب کرده بودم

🤣🤣 من یه بار خواب دیدم از دست یه گروه خلافکار دارم فرار می‌کنم، همش می‌دوییدم و می‌پریدم، صبح از کوفتگی و خستگی نمی‌تونستم پاشم 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
معمولا تو خواب وقتی میفهمی خوابی و اینو ب ادمای اونجا میگی همینجوری میشه انگار همه بهت خیره میشن یا ...

اره اره دقیقا انگار همش یه سیستمی داره تو نباید بفهمی که خوابی انگار اون کارشون به مشکل میخوره سریع بیدارت میکنن

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

🤣🤣 من یه بار خواب دیدم از دست یه گروه خلافکار دارم فرار می‌کنم، همش می‌دوییدم و می‌پریدم، صبح از ک ...

ای وای😁چه جالب

منم چند شبه خواب مار میبینم دیگه خسته شدم دیشبم خواب دیدم توی رخت خوابم و یه مار قرمز و سیاه خیلی بل ...

وای الهی عزیزم چه وحشتناک و ترسناک

چهره یه مرد ترسناک رو دیدموقتی سرچ زدم داخل اینترنت دیدم یه عده نسبتا زیادی از ادما از ملیت های مختل ...

اوه عزیزم میدونم کدوم چهره رو میگی اره خیلی ها دیدنش

یه شب خواب دیدم کلیییی نون خامه ای خوردمروشم پلو با قیمه یه عالمهههه🤮صبح بیدار شدم حالت تهوع شدید د ...

اوه عزیزم بعد من شنیدم بعدش دیگه ادم میلش نمیکشه تا یه مدت اون بخوره

منم یه بار خواب دیدم یه مرد مومن و باخدا اومده تو محله ما همه اون مرد و پاکدلی و پاکدستی ستایش میکردن اما من نیست ب اون مرد حس خوبی نداشتم اون هر شب خونه یکی از اهالی محل میرفت و اونجا بقولی قرآن میخوند و از خدا حرف می‌زد شبی ک نوبت خونه ما شد وقتی حرفاش تمام شد و شام خورد و خواست بره دم در ک داشت میرفت تو کوچه بهش گفتم من میدونم تو خود شیطانی🥺😑یهو اینجوری هعععع😠😡من الفرار یهو رسیدم در هال دیدم اون از همون در حیاط دستش کش اومد تا پشت سر من😳🥺 خواست یقه مو بگیره من جیغ زدم و از خواب بیدار شدم 

جالبه خونه و محله ما نبود و من اون خونه و محله رو اتفاقی تو شهرمون دیدم🤗😭😭😭

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

فیلم inception رو دیدی؟!

قبلا یه استاد معنوی رو فالو داشتم یکسری خوابها و تجربیات سال‌های اول آگاهیشو هم گاهی کنار آگاهی که از اساتید عوالم ابعاد بالاتر توی رویابینی دریافت می‌کرد میگفت

یاد اون افتادم ، تو کتاب نیروی حال اکهارت تُله هم حس میکنم همچین تجربه ای داشته خوندم توی اون کتاب هم، که می‌گفت نباید ضایع کنی که میدونی توی خوابی

منم یه بار خواب دیدم یه مرد مومن و باخدا اومده تو محله ما همه اون مرد و پاکدلی و پاکدستی ستایش میکرد ...

وای عزیزم حتی تصورش هم مو به تن ادم سیخ میکنه خیلی ترسناک و وحشتناک