بابام مستاجره احتمالا هیچوقت دیگه نتونه خونه بخره حسرت اینکه براش خونه بخرم رو دلم میمونه💔
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یدونه بچه دارم..مریضه یروز میره یه هفته میخابه...ن ..خیلی سخته آینده هم بدترازالان
یه سوال؟ قبل از اینکه بچه دار بشی، به این فکر کردی که خونه نداری و صبر کنی خونه بخرین بعد بچه دار بشی؟ جسارت نمیکنما، من الان توی مرحله تصمیم گیری هستم بخاطر همین میپرسم. بعد رفتار شوهرت قبل بچه دار شدن چجوری بود بعدش چجوری شد؟ خرج هاتون قبل و بعد بچه چه تغییری کردن
و اینکه متوجه نشدم گفتی یرور میره یه هفته میخوابه یعنی چی
یه سوال؟ قبل از اینکه بچه دار بشی، به این فکر کردی که خونه نداری و صبر کنی خونه بخرین بعد بچه دار بش ...
اونموقع که من بچه دار شدم وضعمون خوب شد درسته اجاره بودیم ولی مثل بقیه هم سن وسالامون بعدش زددیسک کمرگرفت بنی برو میره کارکمرش میگیره باید یک هفته زیرش ظرف بیاری ..خرجم که قبلشم خرجی نداشتم الآنم ولی الان یه بچه دارم خب مشخصه خرج داره خیلی فرق کرده
عزیزم خونه خریدن به مرد خیلی بستگی داره مدیریت مالیش ،درسته الان اوضاع خوب نیس، اما پدرم با کلی درامد که الان هم بازنشست شده نتونس یه خونه بخره .وقتی کلی فرصت داشت بخره نه من فلان خونه رو میخرم اینو نمیپسندم اونو نمیپسندم همینطور موند
الان دیگه عمرا بشه چون خونه ها پایبن10میلیارد نیستن
قوربونت ممنون سال اول بچه دارشدیم مستاجر بودیم پنج ساله ازدواج کردیم پارسال خونه خریدیم با کلی طلا و ...
خدا حفظش کنه عزیزم. من فکر میکنم وجود بچه باعث شده شوهرت تلاششو چندبرابر کنه تا خونه بخره درسته؟ اگه بچه نداشتین، فکرکنم الان خونه هم نداشتین. درسته حدسم ؟