2777
2789

با اومدن بچه به زندگیتون چه تاثیر های مثبت و منفی تو ابعاد مختلف زندگیتون گذاشت؟ 

مالی منظورم نیستها خیلی شفاف مشخصه که بچه خرج می‌تراشه 

منظورم روحی و روانیه ..منظورم حال دل خودتونه؟؟؟

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به روحیه افراد داره 

خودم آره خیلی دوستشون دارم😍

بدون بچه زندگی خیلی سرد برام

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

یکی میاد که باید برای رفاهش آرامشش تلاش کنی انگیزه برای زندگی میشه ولی کلی خستگی و سختی و استرس و فشار روحی روانی تنهایی جا افتادن از زندگی دست و بال بسته که نتونی یه آرایشگاه با آرامش بری 

چند روز دیگه متوجه میشم

فعلا دنیا نیومده هنوز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مثل همه جنبه های دیگه زندگی یک روزهایی حس میکنی مثبت ترین هستند وبرعکس روزهایی فکر میکنی منفی ترین

تا اینجای دنیا فهمیدم هیچ چیز ثابتی وجود نداره، نه خوشحالی ونه غم هیچکدوم ماندگاری ندارند

اوایل خیلی سخت بود دور از خانواده هامون و بدون تجربه ، ولی رفته رفته شیرین تر شد ، معنا پیدا کردیم ، امید و انگیزه بیشتری داریم برای آینده 

از لحاظ مالی هم چرا موثر بود ، خیلی بچه خوش روزی بود ، از بعد اون موفقیت های مالی زیادی داشتیم با وجود اینکه خرج اونم اضافه شده بود ولی برکت داد و اوضاع بهترم شد 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

نه، شکسته شدم و دل مرده

چون کاردرمانی میبردم هم جسمی هم ذهنی

الان اون مشکلاتش تا حد زیادی رفع شده قدش خیلی کوتاه مونده و مردم سرکوفت میزنن

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

اگه زندگی مشترک پر از مشکل باشه و مادر خسته و افسرده باشه قرار نیست با اومدن بچه معجزه بشه بنظرم بهتره اول مشکلات اساسی حل بشن بعد بچه تو یه بستر آروم به دنیا بیاد

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

بله.تک پسرم عزیره دلم.برکت زندگیمونه🥹🥰

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖