2777
2789
عنوان

کسانی که بیمار مبتلا به سرطان دارند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 16023 بازدید | 82 پست
و اینکه چرا بعضی سعی دارن مردمو گول بزنن این چه حرفیه که این مسایل سیاست پزشکه؟! این حرف درستی نیس ...

من خودم برادرم پزشکه. کی می خواد مردمو گول بزنه. من فقط با تحقیقات خودم به این نتیجه رسیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممکنه مقاله نوشته باشن بگن کمی تاثیر داره 

ولی مطمئن باش درمان قطعی نیست 

سرطان مشکل آنچنان بزرگیه که اگه یه درمان اینجوری بود حتما پخش میشد 

ربطی به سیاست پزشکا نداره

فرض کنیم بهداشت درمان ایران مشکل داره کشورهای درس و حسابی هم براشون مهمه سیستم درمانیشون خوب باشه 

همه پولشم بیمه میده پس ربطی به جیب دکترا نداره

بازم درمانای سرطانشون شبیه ایرانه

پس چرا همه جای دنیا بازم شیمی درمانی میشن بیماران🤔🤔

این عصاره در کنار شیمی درمانی در مراحل پیشرفت سرطان خیلی تاثیر گذاره. ولی مراحل اولیه سرطان اگر استفاده بشه می تونه حتی تومور رواز بین ببره

ممکنه مقاله نوشته باشن بگن کمی تاثیر داره  ولی مطمئن باش درمان قطعی نیست  سرطان مشکل آنچ ...

نه کشورهای دیگه درمانشون خیلی بهتره. طول عمر بیمارانشون که سرطان مشابه دارن خیلی بیشتره

من خودم برادرم پزشکه. کی می خواد مردمو گول بزنه. من فقط با تحقیقات خودم به این نتیجه رسیدم

با تحقیقات خودتون به این نتیجه رسیدی که سرطان درمان داره اما پزشکان ایران به خاطر درامدشون اینطور پیش میرن؟!

به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند  

ای بابا من که باور نمیکنم

شاید در حدی که مثلا میگن آنتی اکسیدان خوبه فلان و فلان میوه تاثیر داره تومورو کوچک میکنه 

شاید در ای حدا تاثیر داشته باشه

در این حدا هم ورزشو و هزار چیز دیگه رو هم گفتن

ولی اینکه حالت دارویی داشته باشه من اصلا قبول ندارم 

علم پزشکیم حالا یه جاهایی پولکی شده ولی بازم قابل اعتماده من که قبولش دارم 

با یه جمله که به خاطر جیبشون این کارو میکنن نمیشه کلشو برد زیر سوال

به خصوص یه سری کشورایی کل هزینه ها گردن دولته یعنی اتفاقا به خاطر جیبشون باید برن سراغ راه واقعی

من نمى دونم اين ماده براى سرطان موثره يا نه.

اما مى دونم نه تو ايران كه در كل كره ى زمين شركت هاى دارويى سياست هاى كثيف زيادى دارن و از اين طريق ميليون ها دلار به جيب مى زنن. 

تو دنيايى كه تمام جنگ ها سر پول هست، اين خيلى عجيب نيست

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
ای بابا من که باور نمیکنم شاید در حدی که مثلا میگن آنتی اکسیدان خوبه فلان و فلان میوه تاثیر داره تو ...

از شما می خوام مقاله های مربوط به این عصاره رو مطالعه کنی. درسته. تاثیرش بیشتر برای پیشگیری از سرطان هست. ولی تو مراحل پیشرفت هم خیلی اثرات خوبی داره