2777
2789
عنوان

کسانی که بیمار مبتلا به سرطان دارند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 16024 بازدید | 82 پست
ممنونم. واقعا متاثر شدم.   من هم یکی از عزیزانم همین بیماری رو داره. براش دعا کنید... ا ...

حتما عزیزم

ان شاالله به زودی سلامتیشونو به دست بیارن

به امید خدا 

به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم این درمان سرطان نیست .فقط یه ماده ایه که سرشار از آنتی اکسیدانه وهم برای تقویت سیستم ایمنی بدن ...

بله عزیزم درسته ولی متاسفانه هنوز هیچ ماده ای برای پیشگیری، درمان و کنترل سرطان معرفی نشده

این قرص کجا میشه خرید  من دختر دختر خالم پسو داره بهش گفتم گفت زنگ زدم هلال احمر گفتن همین چی ...

داروخونه طلوع تهران داره توليد كننده دارو هم داروسازي اسوه تو تهرانه قيمتش ١٦٠ هزارتومنه

سرچ كن شماره داروخونه طلوع رو مياره و هُم شماره داروسازي اسوه 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
دوستم اینو از کجا می شه خرید ؟ فقط برای درمانه ؟ یا برای پیشگیری هم می شه؟

پيشگيري سرطان هست مقالات رو بخون داروخونه طلوع تهران داره تو مقالات كاشف اين دارو توضيحات رو كامل داده

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
خداروشکر بیماریش و شکست داد مامانم😍

هوررررراااااااا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
پيشگيري سرطان هست مقالات رو بخون داروخونه طلوع تهران داره تو مقالات كاشف اين دارو توضيحات رو كامل دا ...

اوه دوستم خیلی گرونه . مگه از چی هست ؟ زیره و کرفس و شاه میگو . درست کردنشم مثل همه قرصای گیاهی . باید در حد سیلاکس باشه ! مخترع این دارو هم که در قید حیات نیستن که بگیم حق اکتشاف به ایشون تعلق می گیره . یه جایی تو نت خوندم قیمتش چهار هزار تومنه ! نمی دونم کجا بود . ظاهرا اطلاعات شما موثق تره . شما خودتون یا اطرافیانتون این رو خریدید ؟ نسخه پزشک می خواد ؟