2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش رو حتما انجام میدم چند روز بعد از ازمایش به متخصص مراجعه کنم؟

جواب رو که گرفتی برو پیش دکتر

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مبارک باشه عزیزم برو آزمایش بده انشاالله مثبت شد بعدش برو پیش متخصص تا برات دارو و سونو بنویسه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

آزمایش رو حتما انجام میدم چند روز بعد از ازمایش به متخصص مراجعه کنم؟

دو هفته بعدش برو متخصص و آزمایش

اگه مثبت بود از همون روز اسید فولیک شروع کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم آزمایش بده بعد جوابشو ببر پیشه دکتر زنان و زایمان،اون خودش سن بارداریتو مشخص میکنه و میری زیر نظرش،ایشاالله خیره و به سلامتی این ۹ماه و میگذرونی..😊🌺

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍