2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنا باید تو بانک داشته باشی یا خود فنی حرفه ای؟کارتو راه میندازن؟

اول باید مدرک فنی حرفه ای رو ببری بسیج بسیج نامتو بده ببری بانک بعد واریز میشه سریع 

از بسیج تا بانک خیلی طول می‌کشه بسیج باید آشنا داشته باشی

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
ممنون عزیزم 🌹🌹🌹

برای من ۱/۵سال زمان برد انقد زنگ زدم و گفتم شغلمو دارم از دست میدم بودجه ندارم زندگیم داره میپاشه تا دادن نامه رو 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
برای من ۱/۵سال زمان برد انقد زنگ زدم و گفتم شغلمو دارم از دست میدم بودجه ندارم زندگیم داره میپاشه تا ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزم

یکی از پرسنل سالنمون مدرک اسپا داره ب مدرک خودش رفته پرسیده گفتن نمیدن خیاطی هم داره ب اون میخواد بگیره صبح بحثش بود تو سالن اطلاعی نداشتم گفتم بیام اینجا بپرسم کسی چیزی میدونه بگه 

اخه من و خواهرم مدرک ارایشگری داریم پرسیده بودیم میگفتن تا سقف یک میلیارد برای کار افرینی میدن ولی باید جا داشته باشی میان بازدید و اینا بعد اخه ادم وام برمیداره کاریو شروع کنه دیگه دیدیم دوندگی داره بیخیال شدیم الان میگفتم بریم پیگیری دوباره ببینیم میدن یا ن بانک فقط اشنا داریم بسیج و فنی حرفه ای نداریم